Projekt rowerowy wygrał w budżecie obywatelskim

Opinie do artykułu: Projekt rowerowy wygrał w budżecie obywatelskim.

Trwa konferencja, podczas której władze Gdańska ogłaszają wyniki głosowania na budżet obywatelski. Wśród projektów miejskich wygrał wart ponad 2 mln zł "Sieć głównych tras rowerowych Gdańska - poprawa bezpieczeństwa i jakości", który zakłada przebudowę aż 20 skrzyżowań.

Aktualizacja, godz. 12:40 Pozostałe informacje o zwycięskich projektach w dzielnicach oraz dokładnych wynikach głosowania w budżecie obywatelskim gdańska 2015 już wkrótce.

W zwycięskim projekcie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chełm dla kotów ....

tyle kasy na koty ....kociarska dzielnica, te pieniadze powinni przeznaczyc na wylapanie i uspienie !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Sienna jak Łąkowa w połowie wyremontowana .Oficjalnie cała?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Długie Ogrody !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To trzeba było głosowac na co innego. Do kogo masz pretensje?

Czy to nie wbrew regulaminowi?

Na moim osiedlu wszędzie (w garażu, na furtce, w windach ) były plakaty by głosować na projekt przy właśnie moim osiedlu. A dokładniej :
"MOŻEMY POMÓC ZAGŁOSOWAĆ RODZINIE LUB ZNAJOMYM, LUB PORPOSIĆ KOGOŚ O POMOC - JEDEN ADRES EMAIL MOŻNA PODAĆ MAX 10 RAZY"

Zastanawiam się czy naprawde można było podać e-mail 10 razy? Czy to nie wbrew regulaminom? :(

Apeluje do wszystkich kotów wsiadajcie na rowery!może się uda coś ugrać jeszcze więcej

Może na pyszna karmę nam dadzą albo jakieś darmowe domki na osiedlach z własnymi ogródkami będzie super koty na rowery ;)koty nauczcie się pisać jak ja więcej dla nas będzie z BO hihi miał.........ps żartowałem napisane dla uśmiechu
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

Widać że jesteś pisowki. Bo barierki tam tylko pisowskie szmaty proponują ze sługusem Jaworskim na czele. Ta ulica na Oruni powinna mieć strefę tempo 30 z wyniesionymi przejściami dla pieszych. Dojazdem dla aut do Centrum jest Havla
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dlatego ta kasa

Powinna być wydana przede wszystkim na naprawę drog. To poprawi możliwości jazdy rowerem i niepotrzebne będą ścieżki rowerowe w chodnikach. Proste jak budowa cepa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

jak swoje zdanie wyrazila mniejszosc?
brakiem reakcji na cokolwiek?

projektant to moglby tam naet bajkonur zaprojektowac.
ktos to przeciez zatwierdzil, ktos przybil pieczatke
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zadnej
nie o to w tym projekcie chodzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

STOGI - SIENNA

Porażka !!! Zablokujemy ul.Sienną w sezonie letnim, jedyną drogę dojazdową na plażę stogi i górki zachodnie, może miasto się ruszy z remontem. Ulica miała być wykonana cała w pierwszym etapie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba ktoś ma problemy z czytaniem tekstu ze zrozumieniem

Wyraźnie mowa o samochodzie a nie rowerze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

i waży półtora tony!?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od kiedy rower jedzie 70 km/h??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aradash daj im spokój, może lubią żyć w zapachu kociego moczu ;) Powinniśmy podzielić osiedla na tych co chcą dzikie koty i tych co nie. Ja mojego kota lubię, ale te dzikie według mnie tylko zarazki roznoszą i śmierdzą. Jak są dzikie, to powinny żyć w dzikim środowisku. Razem z gołębiami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czyli nie ma dróg rowerowych ;) Więc czemu nazywasz mnie idiotą?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10