Projektant Andrzej Talaśka - to bardzo dobry wybór

Pan Andrzej Talaśka z firmy Fama Design to projektant mebli, którego każdemu polecam! Projekt kuchni który wykonał dla mnie Pan Andrzej Talaśka wymagał dużej wyobraźni przestrzennej ze szczególną dbałością o detale. Muszę przyznać, że jestem trudnym i wymagającym klientem. Zaspokojenie moich wymagań i oczekiwań w zakresie designu mebli wymagał wielu spotkań i długich dyskusji, w których Pan Andrzej Talaśka wykazał się dużą wiedzą merytoryczną oraz anielską cierpliwością i ostatecznie spełnił w 150% moje oczekiwania. Polecam! Przekonacie się Państwo, że warto.

P.S. Jesteśmy umówieni na kolację przygotowaną w kuchni, która powstała w jego komputerze. Nie spytałem jeszcze, jakie podać wino!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Projektant Andrzej Talaśka - to bardzo dobry wybór

Pan Talaśka , to najsłabsze ogniwo tej firmy , wali w ....... a jak delikatnie zwróci się mu uwagę , to patrzy jakby widział Marsjanina .
Zero kontaktu , dialogu , a tylko podpisz umowę żadne ustalenia ustne nie są ważne . Nie dotrzyma żadnych terminów, kłamie , a jak mu się zwróci uwagę , to mówi że jest dobrym projektantem.
Z jego podejściem i realizacją projektu jeżeli jesteście na etapie lania ław , to dobry czas aby u niego zamawiać kuchnię.
Największa porażka tej firmy , chyba ,że lubicie zamówić kuchnie na wiosnę , a mieć zamontowaną jesienią , pod warunkiem jeszcze , że będziecie wywierać na niego presję .
My osobiście mieliśmy mieć zamontowaną kuchnie do końca maja , a minął początek lipca i dalej oglądamy zdziwionego gościa z innej planety .
Jakby człowiek był bardziej odważy to by opowiedział wszystko właścicielowi, a tak zaciska zęby , bo może brakuje mu kilku lat do emerytury .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepiej pilnuj tego komentarza bo usauna go po pewnym czasie tak jak moje komenatrze usuneli...

firma jednym slowem totalne dno, kuchnia skonczona ale wymagala wiele poprawek, do dnia dzisiejszego wychodza usterki... zero szacunku dla klienta! NIE POLECAM!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

te wszystkie pozytywne komentarze to chyba sami sobie wystawiaja bo te na glownej stronie negatywne to za kazdym razem usuwaja!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda pieniędzy i czasu, 100 zł zaliczki a projekt porównywalny a nawet gorszy niż projekty pierwszych lepszych firm, robione za darmo i za pierwszym a nie za trzecim podejściem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak wymierzył na wymiar, że przycinać było trzeba wszystkie blaty, ale nie o 5 czy 7 cm, tylko 10 - 20. A za materiał płaci klient.
Obiecał lity kawałek drewna - dostaliśmy elementy.
O płatnym pomiarze też zapomniał wspomnieć.
Za każdą wizytą w tej firmie była inna cena (stale wyższa). Realizacja zamówienia - monter był profesjonalny, ale on nie jest etatowym pracownikiem famy. Realizacja na 13 odbyła się 23 stycznia i 4 lutego. Tak dwa dni, bo panowie zapomnieli powiedzieć, że za pierwszym razem nie chciało im się przeliczyć czy mają już całość zamówienia, i żeby mnie nie denerwować, to nie chcieli mi o tym mówić. W między czasie dano upust z którego się wycofano w trakcie montażu. Po całej akcji obiecano jakąś rekompensatę, której się nie doczekaliśmy, a kończy sie marzec.
NIE POLECAM!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0