Anna i Bartosz - opinia (1) Zielone Kreacje to bardzo solidna i kompetentna firma. Pani Agata... Anna i Bartosz szczerze polecam (4) W zeszłym roku zakończyliśmy budowę domu, w tym roku, wiosną nasz ogródek... Beata Zielone Kreacje (1) Gorąco polecamy usługi tego przemiłego małżeństwa. Projekt dużego ogrodu,... Monika i Czarek
Polecam Panią Dagmarę (1) Witam serdecznie!Polecam wszystkim usługi tej firmy. Pani Dagmara jest bardzo... Karolina J - opinia (1) Profesjonalne podejście do wykonywanej pracy wszystkich... J Polecamy Zielone Kreacje! (1) Wybraliśmy Zielone Kreacje kierując się dobrymi opiniami na tym portalu i... Kasia i Tomek Dokonali Fachowcy za rozsądną cenę!! (1) Firmę Garden Service polecił mi znajomy który również korzystał z ich usług.... Mariusz z Gd. Osowy. Polecam (1) Polecam firmę, miłe, kreatywne projektantki, szybka realizacja i co... gosiunia3 piękna sprawa (1) Jesienią 2011 r. powierzyliśmy zagospodarowanie naszego prywatnego ogrodu... Ela i Tomek Malbork Zdecydowanie polecam ! (2) Firma Wołowscy przeprowadziła generalny remont naszego domu. Powiem jedno -... Maria i Rafał Polecam (2) Bardzo solidna firma. Polecam współpracę! Maciej Pielęgnacja ogrodu (1) Widać rękę fachowców w wykonanych pracach, ogród wygląda wyśmienicie,... Dawid trawnik (1) trawnik renata Kasia i Tomek - opinia (1) Nasz ogród jest niewielki, ale chcieliśmy aby był kolorowy,funkcjonalny i... Kasia i Tomek projekt ogrodu - super (1) Wybraliśmy Zielone Kreacje do projektu naszego niewielkiego ogródka na... Ewa i Marcin Polecam ze względu na profesjonalizm (1) Firma Zielone Kreacje wykonywała dla mnie projekt, a także wykonanie... Magda skalniak (1) Profesjonalna miła i szybka obsługa.Jestem zachwycona pomysłem i realizacją Barbara Hermann projekt ogrodu-opinia (1) Zdecydowaliśmy się na zlecienie wykonania projektu ogrodu Zielonym Kreacjom i... Marta i Henryk Polecam współpracę z Pracownią Sztuki Ogrodowej (1) Miło i sympatycznie, w dodatku bardzo profesjonalnie. Polecam projekty pani... Joanna joahim - opinia (1) Polecam,czysto,ładnie joahim