Marta i Piotr - opinia (1) Zdecydowanie polecamy usługi biura archiblanco. pani Małgosia znalazła dla... Marta i Piotr Jacek Możejko - opinia (1) Miło i profesjonalnie ,współpraca bez zastrzeżeń. Jacek Możejko Jan - opinia (1) współpraca super, terminowość i skuteczność Jan
Joanna - opinia (1) Profesjonalne podejście do projektowania zarówno przestrzeni jak i stylu,... Joanna Krzysztof - opinia (1) Pełen profesjonalizm wykonania zadania od A do Z. Przejrzysty i czytelny... Krzysztof Hubert Rams - opinia (1) odradzam podejmowania współpracy. Biuro projektowe nie wie czym są... Hubert Rams Izabela Szczepanik - opinia (1) Współpraca z Panią Małgosią to czysta przyjemność! Ogrom wiedzy,... Izabela Szczepanik Łukasz - opinia (1) Dom spełnia wszystkie oczekiwania i wygląda super. Układ i wielkość... Łukasz Łukasz G. - dom prywatny - opinia (1) Poproszony o wystawienie opinni poniżej zamieszczam moje wrażenia ze... Łukasz G. - dom prywatny Anna MAK. - opinia (1) Kreatywne podejście do projektu, bardzo biznesowo i profesjonalnie. Dużo... Anna MAK. Monika - opinia (1) Bardzo podobał mi się kontakt jaki nawiązaliśmy przy współpracy z Panem... Monika Damian - opinia (1) Pracownię poznałem z polecenia i faktycznie ja również mogę ją dalej polecać.... Damian Joly Jo - opinia (1) Dziękujemy za wyrazisty bardzo interesujący projekt naszej... Joly Jo mariohotelgroup - opinia (1) bardzo profesjonalna obsluga. doskonaly projekt budowlany z wszystkimi... mariohotelgroup e - opinia (1) niestety nie szczególnie kontakt z RC e Dee Jot - opinia (1) To chyba jedyna pracownia architektoniczna w trójmieście, która zajmuje się... Dee Jot klient - opinia (1) Wszystko super. sprawie bez problemu klient Emil - opinia (1) Współpracę z Artbaza Studio oceniam jako bardzo dobrą. Firma cechuje się... Emil Tatiana Stachowiak - opinia (1) Szanowni Państwo. Pani Architekt Małgorzata Łozińska-Drop to profesjonalistka... Tatiana Stachowiak Dystribution Centrino - opinia (1) Nowoczesne, nowatorskie i profesjonalne biuro projektowe dzięki któremu... Dystribution Centrino