Świetna pracowania. (1) Dostaliśmy profesjonalne i bardzo rzetelnie wykonane wizualizacje, a w... pp.arch Szczerze polecam! (1) Współpraca z NB architekci od początku była znakomita. Najpierw Pani Natalia... Paulina Wsółpraca z Ask Architekt (1) Pan Szymon wraz z zespołem przygotował projekt siedliska składającego się z 5... Barbara
super studio polecam (1) polecam - bardzo kreatywna pracownia 3city fun Doskonała współpraca - genialny efekt końcowy (1) Do biura projektowego Make Architekci trafiłem z polecenia. Już na samym... Mariusz Współpraca przy realizacji projektów (2) Niestety współpraca z biurem CKK Architekci zakończyła się brakiem... Konstruktor Polecam (1) Nieoceniona pomoc w sprawach technicznych, gdyby nie fachowosc P. Izy przy... ŁUKASZ Polecam Pracownię IMW (1) Polecam usługi Pani Izy, która jest w pełni profesjonalną i fachową,... S. S. aranzacja mieszkania i projekt przebudowy (1) Od remontu w mieszkaniu minął już rok,a ja nadal ciesze oko nowymi wnętrzami. Grażyna Nie tak źle, jeśli nie chcesz poprawek (2) Projekty są ok, ale współpraca z Panią Jolantą to przykra sprawa. Strasznie... Adam serdecznie polecam naprawdę dobry kontakt z projektantem (1) Do rzeczy.Naprawde mieliśmy ciężki przypadek co do samego projektu... Marcin&Gosia Udana współpraca (1) Współpraca z panem Szymonem była dla nas przyjemnością. Od pierwszego... Maciej Dobry architekt, dobra współpraca (1) Polecam, pracownie ASKarchitekt jako rzetelne biuro projektowe. Bez przerostu... Waldek Zdecydowanie polecam! (1) Korzystałam z usług biura architektoncznego Ideograf i nie zawiodłam się.... T. Polecam Biuro Projektowe (1) Zleciłem Pracowni Projektowej EPSILON PROJEKT wykonanie projektu domu z... Andrzej Rzetelne biuro projektowe (1) Mogę polecić Epsilon Projekt. Zaprojektowali mi od podstaw budynek... Władysław gorąco polecam - sesja wieczoru panieńskiego (1) Wybrałam Pana Roberta spośród kilkunastu fotografów w Trójmieście ponieważ... Natalia Doskonała współpraca (1) Profesjonalista z którym współpraca to czysta przyjemność, a efekty/zdjęcia... ProPromo agencja hostess pełen profesjonalizm i zaangażowanie (1) parokrotnie współpracowałem z arch. Robertem Witt, zawsze byłem zadowolony... Jacek Sołtysiak Świetne zdjęcia z wydarzeń firmowych (1) Na potrzeby wydarzeń firmowych zdecydowaliśmy się skorzystać z usług... Agata Gross