Proktolog na NFZ

Słuchajcie Kochani!
Poszukuję w Gdańsku (ewentualnie w całym trójmieście) proktologa przyjmującego na tzw.'kasę chorych'. Jestem studentką, więc nie stać mnie na prywatną wizytę, których ceny sięgają horrendalnych kwot.

Ponadto wiem, że ostatnio sporo gabinetów straciło refundowanie z nfz, stąd właśnie moje pytanie odnośnie dane specjalisty, czy ktoś wie gdzie mogę jakiegoś znaleść?

Jeśli ktoś miałby namiary (adres czy nr tel. do rejestracji...cokolwiek) na proktologa przyjmującego w ramach nfz byłabym mega wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Proktolog na NFZ

dobre pytanie

Proponuję lekarzy z Poradni Proktologicznej z Akademii Medycznej.Poradnia znajduje się w nowym budynku szpitala. /058-3492000/.Proktolog przyjmuje w czwartki.A terminy nawet w miarę. Obaj lekarze, którzy tam przyjmują, są godni polecenia i mają delikatne podejście, co jest ważne w tej dziedzinie. Z takim podejściem nie spotkałam się nawet, gdy płaciłam spore kwoty za wizytę w prywatnych przychodniach.

To numer podany do rejestracji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie, do księgowości
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Poprawa libido (5 odpowiedzi)

Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (26 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Problemy z erekcja przy dziewczynie (3 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...