Re: Promotion Plus ????
Jestem koordynatorem kolporterów w tej firmie. Pracuję już dość długo i mogę wiele powiedzieć na różne tematy z tym związane. Mianowicie jest jedyna podstawowa sprawa. Każdy otrzyma umówione wynagrodzenie za sumiennie wykonaną pracę. Nie było takiego przypadku żeby ktoś nie otrzymał wynagrodzenia. Owszem były przypadki że wypłata była przełożona z piątku na poniedziałek, ale było tak może pięć razy od kwietnia br. bo od tego czasu tam pracuję. Za każdym razem jednak można było liczyć na zaliczkę, więc brednie które tutaj się wypisuje są dalekie do prawdy. Piszą je ludzie którzy zostali przyłapani na ściemnianiu, czy to przeze mnie czy szefa itd. Każdorazowy wybryk w postaci wyrzucenia ulotek, bądź odznaczenia raportu bez wrzucenia ulotek do skrzynek jest wystarczającym powodem by z takim nieuczciwym kolporterem zakończyć współpracę. Dostanie on jednak wypłatę za dni poprzednie o ile nie udowodni mu się oszustwa. Jest w firmie grupa ludzi, którzy pracują już jakiś czas i jakoś nie mają powodów do narzekań. Swoje trzeba sie nachodzić, ale taki jest charakter tej pracy. Im więcej ulotek rozniesiesz, tym więcej zarobisz. Każdorazowy przypadek oszustwa zgłaszam szefowi. Tak było jest i tak zostanie, także osobom szukającym łatwej kaski za frajer polecam zbieranie puszek jak napisał jeden z forumowiczów. Pozdrawiam normalnych :)
8
111