Promotorzy

Temat dostępny też na forum: Szkoły wyższe
Mam pytanie czy jest ktoś w stanie udzielić mi info jakiego promotora z wymienionych najlepiej wybrać:Witkiewicz Korowicki Matowski Sawicki Lewandowski Wójcik Sawiczewska?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Promotorzy

Moim promotorem byl doc Sawicki (bronilam sie pol roku temu)i bylam z niego bardzo zadowolona. Mialam z nim zawsze kiontakt mailowy, jakoz e mieszka w Niemczech i przyjezdza tylko na zjazdy, ale mozna na nim polegac, pomaga jelsi masz jakies trudnosci zawsze sie mozesz zglosic i zapytac,a tematyka pisania prac u niego to rekreacja... raczej niespeckjalnie cos innego. U Pani Sawizcewskiej natomiast bardziej cos zwiazane z Rynkiem turyst UE,polityka regionalna itd, takie sprawy choc moze nie tylko... Tez slyszalam o niej dobre opinie,mnie uczyla przedmiotu. o doc Matowksim tez nie moge powiedziec nic zlego, tylko tyle ze jest wymagajacy ale to mzoe byc na plus. Co do reszty nie mam najlepszego zdania. Ja Ci polecam ktoras z osob wymienionych pzreze mnie, ale to zalezy czym sie interesujesz i co chcesz pisac bo z rekreacji raczej u pani prof
Sawiczewskiej nie napsizesz pracy...u tych panow tak:) (maja ciekawe tematy) Pozdrawiam !

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

GASP (5 odpowiedzi)

Czy ktoś się orientuję ile wynosi obecnie czesne w Gdańskiej Autonomicznej Szkole Podstawowej ?...

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...