Proneko

Deweloperzy

Gdańsk, prof. Jerzego Stankiewicza 24

Darek - ocena (1) Super deweloper! Wysoka jakość i bardzo ładne osiedla. Kupiłem mieszkanie -... Darek Kasia - ocena (1) solidny deweloper Kasia Kamila - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wysoki standard współpracy, rzetelność, dbałość o klienta. Kamila
Archistrefa - ocena (1) Współpraca z Proneko przebiegła bardzo sprawnie i na wysokim poziomie.... Archistrefa Elżbieta - ocena (1) Piękne biuro na Jasieniu. Widać, że się rozwijają. Elżbieta Marta - ocena (1) Standard super. Obsługa biura sprzedaży na najwyższym poziomie. Polecam... Marta Andrzej - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Proces zakupowy bez zastrzeżeń. Profesjonalna obsługa w... Andrzej Marcin - ocena (1) Jako osoba poszukująca idealnego miejsca do zamieszkania, miałem okazję... Marcin Karolina - ocena (1) Wysoka jakość wykończenia lokali mieszkalnych, elastyczne podejście do... Karolina Wojciech S. - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość usług.... Wojciech S. Mateusz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość usług.... Mateusz Katarzyna - ocena (1) Deweloper dba o detale, buduje funkcjonalne, przemyślane inwestycje. Katarzyna Iza - ocena (1) Najlepszy deweloper w Trójmieście. Uwielbiam swoje nowe mieszkanie! Iza Kamil - ocena (1) Firma, która buduje dobrze jakościowo. Porównując z innymi "tuzami" rynku-... Kamil JJK - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... JJK Franek - ocena (1) Polecam tego dewelopera. Mieszkania w bardzo dobrym standardzie, budynki... Franek Gosia - ocena (1) Najlepsze w Trójmieście. Tak wykończone, że nawet gładzie są na ścianach i... Gosia Karol - ocena (1) Bardzo dobra jakość mieszkań. Skorzystałem również z wykończenia lokalu pod... Karol Przemysław - ocena (1) Budynki rosną w siłę, zwłaszcza te w mojej okolicy - Gdańsk Południe.... Przemysław Elżbieta - ocena (1) Rzetelny deweloper, oddaje budynki praktycznie gotowe do wprowadzenia się. Z... Elżbieta