Pronovias Lorna lub White One 427 kupię :)

Temat dostępny też na forum: Wesele
Poszukuję sukni jak w temacie. Nie widzę przeglądając strony internetowe czym dokładnie się różnią, ale obie są piękne. Mam 163 cm wzrostu i rozmiar 36/34. Najchętniej kupiłabym suknię ze wszystkimi dodatkami, tj. bolerko i welon - długi, obszyty koronką.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pronovias Lorna lub White One 427 kupię :)

chciałam się ponownie przypomnieć :)

Mam do sprzedania bardzo podobną - Pronovias Orange. Jeśli jesteś zainteresowana, proszę o kontakt: mwpg@wp.pl

a ja mam do sprzedania dwuwarstwowy welon 2,5m z madonny, obszyty koronką - idealnie pasujący do sukienek w kolorze "śmietankowej bieli"
w razie pytań - mój mail w profilu, pozdrawiam :)

Zajrzyj do tych wątków
http://forum.trojmiasto.pl/?act=search&ss=lorna&c=1&k=11

Ja mam do sprzedania White One 427. Wymiary dokładnie takie jak piszesz :)
Welon jednak mam bez koronki :)
A bolerko mam satynowe (też Madonna)
Mogę za to dorzucić buty raz założone :)

Odezwij się na dzieciolek@gmail.com
Na przymiarkę jednak zapraszam w przyszłym tygodniu, bo nie ma mnie teraz w domu.

moja koleżanka (Gdańsk) ma na sprzedaż lornę z oryginalnym welonem koronkowym 2,5m z madonny dodatkowo ma welon oraz bolerko satynowe z rękawkiem 3/4. Rozmiar sukni 34/36 wzrost też około 163 cm :)
Jeśli jestes zainteresowana odezwij się na maila do mnei gosiaczek_sz@wp.pl to prześlę ci jej nr tel. chętnie Was skontaktuję :) Pozdrawiam :)

Ja mam do sprzedania w/w suknie w rozmiarze 34/36 mój wzrost 164 cm:) tylko,że Ja nie miałam welonu i żadnego bolerka tylko dodatkowo uszyłam sobie "lekki delikatny szal" który dołożę w prezencie:) prosze pisac na adres kamilaklimas@op.pl pozdrawiam

Witam za 3 tygonie będe miała do sprzedania Lorne ( na zamek! suknia 427 jest dodatkowo na guziki - tym się różnią). Moj rozmiar to 36 a wzrost a63 + 3 cm obcas (istnieje możliwość wydłużenia do ok 2 cm). Do sukni posiadam również oryginalne koronkowe bolerko na długi rękaw. Nie posiadam welonu do kpl. Jeżeli jesteś zainteresowana prosze o kontakt haneczka152@wp.pl lub pod numerem telefonu 695-148-589 Bydgoszcz PS. Jestem pierwszą właścicielką sukni, będzie założona tylko na moim ślubie i na małym przyjeciu weselnym, gdyż nie wyprawiamy typowego wesela.

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??