Dziewczyny, chętnie odkupię suknię Pronovias Mali (kolekcja 2010) w rozmiarze 36-38. Potrzebuję suknię na początek września, pozdrawiam!
00
Re: Pronovias Mali - kupię
~erka
(15 lat temu)
Witam,
ja wlasnie tydz temu zamowilam suknie Mali z kolekcji Pronovias. Rozmiar 36, kolor kremowy. Slub mam 3 lipca, wiec po tym terminie chetnie odsprzedam suknie:) W razie zainteresowania zapraszam do napisania maila na adres erka7@poczta.fm
00
~ola_w
(15 lat temu)
Dziękiuję za info, odpisałam mailowo;)
00
~pcheuka
(15 lat temu)
ja mam ślub 10 lipca, i suknię Mali rozm. 36 ale nie tę kremową tylko tę taką bardziej zwiewną, jaśniejszą. Lżejszy materiał, nie taki lejący:) też chętnie odsprzedam:) pcheuka@gmail.pl
00
~ola_w
(15 lat temu)
Dzięki za info, wysłalam maila:)
00
~ola_w
(15 lat temu)
pcheuka, moje maile wsyłane do Ciebie, wracają. Dzięki za odpowiedź, czy możesz podać wymiary, na jakie suknia będzie szyta? aleksandra.golab@op.pl
00
~ola_w
(15 lat temu)
Dodam, że interesuje mnie suknia w kolorze naturalnej bieli z szyfonu;)
00
~ola_w
(15 lat temu)
ogłoszenie nadal aktualne;)
00
~Ankami
(15 lat temu)
Ja również mam ślub 10 lipca i będę w Mali :))), którą po zamierzam sprzedać. Więcej informacji przez @ ankami@wp.pl
00
~Aneta M.
(15 lat temu)
Ja mam ślub 14.08, suknie mam już zamowioną w Madonnie, kolor biały i rozmiar 38, aneta022@yahoo.pl
00
~ania
(14 lat temu)
a ja biorę ślub 26.06 w mali, czyli najwcześniej. rozmiar 36. chętnie odsprzedam
00
~marzena
(14 lat temu)
ania podaj maila bo jestem równiż zainteresowana odkupieniem normalnie nosze 36 ale nie wim jaka jest w madonnie rozmiarówka byłam na przymiarce suknia piękna
00
~marzena
(14 lat temu)
Aniu jeżeli nie chcsz podawać swojego maila to poprosze o kontakt na mojego marzena24@wp.pl
00
~ania
(14 lat temu)
Marzenko, zagapiłam się trochę. Mój mail a.greczuk@wp.pl
Chętnie odpowiem na Twoje pytania. Pozdrawiam, Ania
00
~magda
(14 lat temu)
a czy ktoś ma do odsprzedania pronovias moscovia, moscu bądź gabela???
00
Aventurina
(14 lat temu)
Hej Ola, zakupilam Pronovias Mali w Madonnie w Gdyni rozmiar 36 na slub 4 wrzesnia 2010. Jesli jestes nadal zainteresowana i nasze daty nie koliduja to moglabym Ci ja odsprzedac. Mieszkam w Gdansku. tel 608 043 533. Pozdrawiam, Kasia.
00
~ola
(14 lat temu)
Hej,
moja siostra odwołała ślub i w związku z tym ma do zaoferowania nową sukienkę model temtyczny, w kolorze biel. kontakt ola4@vppl.pozdrawiam
00
~ola
(14 lat temu)
przepraszam za błędy we wczorajszym ogłoszeniu-oczywiście chodzi o model Pronovias Mali kolor biel, odbiór z salonu 16.08.2010 ola4@vp.pl
00
~ai
(14 lat temu)
czy któraś ma jeszcze mali rozm 34/36 do odsprzedania?
00
~olgusiaa
(14 lat temu)
Mam suknię w rozmiarze 36. suknia Chantalle, biała jednoczęściowa, po czyszczeniu, w kształcie litery A. Chętnie prześle zdjęcia. Bolerko,welon i buciki dołączę do sukni.
Mój kontakt olga3001@wp.pl
00
~emilia
(13 lat temu)
Czy poszukujesz nadal sukni Pronovias Mali z kolekcji 2010? Jeśli tak, to zapraszam do kontaktu - mam do odsprzedania tę właśnie suknię, w rozm. 38, wzrost 165 cm + 7 cm obcasy.
Pozdrawiam,
Emilia
tel. 604 796 086
emichalska1(at)wp.pl
00
madziab
(13 lat temu)
Emilia, a czy miałaś coś do niej na wypadek zimna? Bolerko słabo do niej widzę...