Michał - opinia (2) Z czystym sumieniem mogę szczerze odradzić to biuro. Podejście do klienta... Michał Paweł - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam. Współpraca super Paweł Bartosz - opinia (1) Od ponad pół roku wynajmuję mieszkanie od tej agencji. Nie ma żadnych... Bartosz
Emilia - opinia (1) Wynajem pomimo nieprzewidzianych decyzji właścicielki mieszkania zakończył... Emilia Ania - opinia (1) Obsługa bardzo nieprofesjonalna, lekceważące podejście do klienta,... Ania Lion Mazur - opinia (1) Bardzo żle, malutki pokoje, drogo, i nie chcą wracać kaucji Lion Mazur Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Pani co pokazywała mieszkanie była... Piotr Justyna Mościpan - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Justyna Mościpan Maciej - opinia (1) Korzystam z usług jako wynajmujący i jestem zadowolony, w szczególności z... Maciej Michał Wójcik - opinia (1) Profesjonalnie i miło. Polecam Michał Wójcik Bartek - opinia (1) Polecam firmę, przyjemnie się z nią współpracuje. Bardzo dobry kontakt i... Bartek Agnieszka Król - opinia (1) Polecam współpracę, profesjonalna pomoc, dostępność i wiedza na temat rynku... Agnieszka Król Jozef - opinia (1) Bardzo dobra i skuteczna sprzedaż mieszkania.Składam podziękowanie i będziemy... Jozef Kacper - opinia (1) Usługi bardzo nieprofesjonalne, lekceważące podejście do klienta, ograniczony... Kacper Wynajem oraz sprzedaż (1) Dzięki firmie Property Scout udało nam się sprawnie w pierwszej kolejności... Michał i Ewa Property Scout w stu procentach polecenia! (1) W 2016 roku powierzylismy zarzdzanie najmem profesionalnej firmie jaka jest... Marius Zarządca godny polecenia! (1) Bardzo polecam. Property Scout od niemal roku zarządza dla nas wynajmem... Katarzyna Kaczmarczyk obsługa najmu (1) Korzystamy z Property Scout od 2015 roku i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Joanna Omijać z daleka! (1) Facet nieprzyjemny. Pozytywne komentarze to chyba pisane przez kolesi tego... Krys Nie budzą zaufania (1) Plusy: znalezieni najemcy płacą, pieniądze za najem wpływają na konto "jak w... Jan