Prośba do mieszkańców Banina i okolic

Szanowni Państwo,
Kilka dni temu zaginęła nam kotka. Była wychowywana ze swoją siostrą, która umiera z tęsknoty. Nie ukrywam, że jest to sytuacja trudna również dla nas a w szczególności dla naszych dzieci.
Stad ogromna prośba byście zetknęli Państwo do sowich ogrodów i piwnic, w zakamarki i zaułki bo prawdopodobnie kicia zaszyła się gdzieś tam i boi się wyjść.
Jest całkowicie biała, ma 8 miesięcy. Jest bardzo łagodna i nieco wycofana. Wabi się Salma.

Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam za dublowanie wpisu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Prośba do mieszkańców Banina i okolic

Dodam, że na znalazcę czeka nagroda!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

piwnice, w szeregowiej wiosce, dobry żart :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

a jak mam naocznie rozpoznać, czy ma 8 miesięcy ? :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wystarczy, że naocznie rozpozna pan, że jest biała.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Życzę znalezienia kotka. A w jakich okolicach zaginęła? ( cześć Banina)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ul. Miodowa, ale kicia może być równie dobrze przy Księżycowej, Rolniczej, Pszennej, Bajecznej,
Dziękuję za wsparcie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba dzwonić po rutkowskiego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Człowiek grzecznie prosi o pomoc W znalezieniu kota a takie wstrętne ludziska pisza takie komentarze ,żałosne naprawdę.Smieja się z ludzi z szeregów a sami zachowując się w ten sposób i wysmiewajac innych pokazują jakimi są prostakami!!!! ( zapewne nie mieszkajcymi w szeregu tylko w domu wolnostojącym i dzięki temu uważają się za kogoś lepszego )zalosni zakompleksieni ludzie !!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam, że temu burakowi co proponuje rutkowskiego, potrzebny jest psychiatra,ma pianę na py... , bo to totalny cham, i nie mieszka w domu wolnostojącym a szeregowcu. Życzę i wierzę, że kotka do Was wróci.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spokojnie, nie nakręcamy się. Wierzę, że nawet ten ktoś od rutkowskiego da znać jeżeli zobaczy gdzieś naszą kotkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

..a jak mieszka w szeregowcu to jest gorszy ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie o to chodzi ,że ciągle obraża się ludzi mieszkających w szeregach A tak.naprawde to w czym oni są gorsi od ludzi mieszkających w domach wolnostojacych??,myślę że mają dużo więcej kultury od tych wszystkich co.im wiecznie wytykaja gdzie mieszkają i ich obrażają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przestańcie pie...... farmazony. Kto dzieli na lepszych czy gorszych??? . Napisałem, że ja bym nie kupił mieszkania w szeregu. Nie dlatego, że mieszka tam patologia, bo to jest nie prawda, tylko dlatego, że panuje tam (np ul Źródlana) totalny bałagan przed wejściem do domu, jak i malutenkich ogródkach. Napisałem, że mieszkańcy tolerują wolną amerykankę czyli róbta co chceta. Pozdrawiam mieszkańców w szeregowcach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kotek pewnie już zjedzony. Kupcie se nowego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Trzoda jest w oborze, Won!!!.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Biedny kot, wrócił do nie ogarniętych właścicieli. Jak historia się powtórzy to zgłaszam do otoz Animals.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Heniu,
lepiej milczeć i sprawiać wrażenie i**oty, niż odezwać się rozwiewając wszelką wątpliwość.
A przy okazji "nie" z przymiotnikami piszemy razem. Ech...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kotka odnaleziona. Proszę o zamknięcie wątku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

kogo prosisz ? to nie jest forum phpbb z 2005 roku :P tu nie ma zamykania wątków.

ale sukces, że po tylu dniach znaleziono kota
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest zamykanie wątków, jest ;).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kota se zamknij. Raz a porządnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tyle się naszukalem ile tej nagrody było bo dwa dni chodziłem dwie dniówki straciłem urlop a ktoś inny zgarbił szmal Nieładnie jekas rekompensata się nalezy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Super. Cieszę się ze szczęśliwego zakończenia tej przykrej przygody. Ja nie miałem tyle szczęścia, kotka - też biała - nie wróciła. A przy okazji mieliśmy sposobność poznać tzw. życzliwość sąsiedzką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma co zamykać , wychodzący - pewnie znowu smagnie gdzies
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .