Prośba do motocyklistów
Witam serdecznie wszystkich kierowców.Może pokrótce przedstawię sytuację zanim przejdę do sedna.Otóż jestem szczęśliwą mamą czwórki dzieci-w tym prawie 18toletniego syna (20.02.1995).Jest on zapalonym fanem jednośladów-w szczególności ścigaczy.Zaczynał od jazdy na skuterze,pózniej przesiadł się również na skuter ale o wyglądzie maszyny troszkę poważniejszej ;-) mianowicie Zipp pro 50.Kocha wszystko co rozwija kolosalne prędkości,ryk silnika itp....Dodam że jezdzi bardzo dobrze.Niestety mnie jako matce nie za bardzo się to podoba z wiadomych względów-za każdym razem kiedy wsiada na jakikolwiek motor jestem pełna obaw i modlę się żeby wrórcił cały i zdrowy.Na całe szczęście nie stać mnie na kupno motora o większej pojemności niż 150ccm a nawet gdyby było to i tak bym mu nie kupiła(jak to nadgorliwa mamuśka).Jednak chciałabym mu sprawić niespodziankę związaną z jego miłością.I tu apel i pytanie do kierowców motocykli-czy byłaby taka możliwość aby zorganizować jakiś mały przejazd motocykli w dniu jego urodzin?Wiem że pora zimowa (bowiem to luty) i raczej się na motorkach nie jezdzi.....Co wy na to? Jeśli macie jakieś propozycje-piszcie śmiało.Pozdrawiam cieplutko........
Mój meil: mon-sab@wp.pl
Mój meil: mon-sab@wp.pl