Prośba do wszystkich czytelników forum Bojana

Jako jeden z mieszkańców Bojana mam do Was gorącą prośbę.

Zaprzestańmy wreszcie dyskusji na tematy związane z byłym proboszczem. Temat formalnie jest już zamknięty, wydaje mi się że nie ma powodów do emocjonowania się. W 40% tematów na tym forum z pierwszej strony przewija się temat księdza. Zastanówcie się jaki to daje obraz Was i miejscowości w ogóle, co pomyślą czytający nie zaangażowani w ten temat. Forum czytają też w dużej ilości dzieci, pomyślcie jaki to ma na nie wpływ, kiedy czytają dyskusje oczerniających się nawzajem ludzi.

Apeluję do Was, jeśli macie jakieś wyczucie i odrobinę odpowiedzialności, nie bierzcie udziału w jakichkolwiek dyskusjach na ten temat na naszym forum.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Prośba do wszystkich czytelników forum Bojana

Nareszcie ktos normalny. 100% za
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

NO ale on jest nie winny, dziewczynę podłożyło mu ormo a test na alkochol był lewy...haha

Temat księdza powinien być skończony tak jak skończyło się jego życie w tej parafii.

serdeczne pozdrowienia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

jego życie nigdy się nie skończy w parafii. za dużo zrobił dla parafii i dla ludzi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

co on niby takiego zrobił!!!??? ludzie! wybudowal kosciol? za nasze pieniadze.. a majac pieniadze kazdy potrafiłby to zorganizowac!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

poganie nie wiedzą co zrobił bo nie chodzą do kościoła.A ci co chodzą do kościoła i oczerniają księży i swoich są gorsi od Hitlera,bo on swoich nie mordował.A wy na oczach pogan mordujecie swoich .Nie wiem jak taka zbrodnia się nazywa.A On nie tylko wybudował kościół murowany ale też kościół w naszych sercach bo jest Wielki i kochamy go za to i zawsze będziemy z Nim i nikt nam tego nie zabroni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?