Prośba o pomoc

Dziendobry. Mam pytanie do osób pracujących na taxi. Ktoś się orientuje jak to wygląda w itaxi oraz w komforcie ? Z góry dzięki za pomoc... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W itaxi nieobklejeni mają prowizję od zleceń 18%, obklejeni 12-15%. Mało zleceń. W weekend bywa że 2-3 zlecenia wpadną.
W komforcie stawka na szybie jest fajna ale już jak podjeżdżasz po klienta który zamówił cię przez bazę to dajesz 30% rabatu. Czyli zamiast 2,6 jedziesz za 1,80pln. Do tego baza miesięczna z tego co pamiętam to 450 chyba plus opłata za firmową kartę sim do telefonu.

Ojej to itaxi odpada. Chyba lepiej komfort. Lepiej jeździć za 1.80 niż stać za 2.40 :)

Lepiej nie zarzynać auta za 1,8 jak można jeździć za 2,4 :)
Hallo taxi + mytaxi i spokojnie masz sporo kursów.

Ale mam auto które nie wszystkie korki chcą:)

Korporacje miało być sorry

to wtedy komfort i po cichu współpraca z mytaxi - mniej kursów dostaniesz, ale tez i po wyższej stawce.

Auto powyżej 10 lat mytaxi odpada.

2 lata za dużo

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...