Prostowanie przegrody nosowej

Hej dostałam skierowanie na zabieg prostowania przegrody nosowej, czy możecie powiedzieć jakie macie doświadczenia z tym zabiegiem w przypadku leczenia na NFZ ? Polecacie jakiś szpital w Trójmieście lub okolicy ? ma może robiliście ten zabieg prywatnie (chodzi mi tylko o prostowanie przegrody nie potrzebuję korekcji nosa) jak wyglądało to cenowo ?

Z gory dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

N lat temu miałem mieć prostowaną przegrodę nosową. Po rozmowach z kilkoma znajomymi lekarzami. zrezygnowałem.
Typowa opinia: "jeśli nie przeszkadza ci to w normalnym życiu, to po co? To jednak jest operacja chirurgiczna, w której coś może pójść nie tak. Mogą być powikłania, czasami poważne. A nawet bez powikłań jest to przez jakiś czas spory dyskomfort"

U mnie akurat utrudnia zycie :/ nocne duszosci, wieczne bole glowy, problemy z zatokami

Inne tematy z forum

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?