Proszę o kontak uczciwego Rowerzyste

Temat dostępny też na forum: Rowery
Czekam na jakikolwiek gest od rowerzysty, który w dniu dzisiejszym wjechał mi pod koła na ul. Hallera.
Ulica, z której Pan wyjechał jest ulicą jednokierunkową wiec nie powinno Pana tam być.
A kawałek dalej były pasy. Rozumiem ze skorzystał Pan ze stojącego w korku samochodu, ale trzeba było się rozejrzeć czy dalej jest wolne.
Wyszedł Pan z tylko z zadrapaniami na nogach a Ja dalej jestem przerażona na myśl o tym, co mogłabym Panu zrobić gdybym jechała szybciej -natomiast mój samochód potrzebuje jednak naprawy. Zbił mi Pan reflektor, porysował karoserię oraz wgniótł maskę.
Niby nic da się jeździć, ale dlaczego?
Bardzo proszę, chociaż o jakiś kontakt. Nie posiadam ubezpieczenia AC wiec nie mam za bardzo, z czego dokonać naprawy. Nie oczekuje kwoty za całość - chociaż jakiś mały gest abym znowu uwierzyła w uczciwość ludzką.
Czekam na jakikolwiek gest od rowerzysty, który w dniu dzisiejszym wjechał mi pod koła ul. Hallera.
Ulica, z której Pan wyjechał jest ulicą jednokierunkową wiec nie powinno Pana tam być. A kawałek dalej były pasy. Rozumiem ze skorzystał Pan ze stojącego w korku samochodu, ale trzeba było się rozejrzeć czy dalej jest wolne.
Pan wyszedł z tylko z zadrapaniami na nogach a Ja dalej jestem przerażona na myśl o tym, co mogłabym Panu zrobić gdybym jechała szybciej -natomiast mój samochód potrzebuje jednak naprawy. Zbił mi Pan reflektor porysował karoserię wgniutł maskę.
Bardzo proszę, chociaż o jakiś kontakt. Nie posiadam ubezpieczenia AC wiec nie mam za bardzo, z czego dokonać naprawy. Nie oczekuje kwoty za całość - chociaż jakiś mały gest abym znowu uwierzyła w uczciwość ludzką. Może ktoś był świadkiem tego zdarzenia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Proszę o kontak uczciwego Rowerzyste

A rowerzysta uciekł z miejsca zdarzenia ? Trzeba było od razu wezwać policję a nie próbować teraz go złapać na "mały gest"...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...