Proszę o odpowiedz:D

Mam pytanie a zarazem prośbę.Znacie możę jakieś stronki dotyczące właśnie takich maratonów na orientacje jak HARPAGAN??I wędrówki piesze i rowerowe bym chcial wiedziec linki srtonki a zarazem jakies porady piechura z prawdziwego zdarzenia, poniewaz z śląska do Ebląga jest troche drogi:)Prosze o odpowiedz i pozdro wszystkim.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Proszę o odpowiedz:D

www.neptun.gda.pl < << <<< to brama do świata orientacji;-)

Zobacz w dziale "Linki" jak Ci mało.

--
Zdrówko
Leszek

serdeczne dz leszek.

Podaje adresy stron gdzie mozna znalesc informacje o podobnych rajdach (niestety zazwyczaj zespolowych):
www.wawel-ol.krakow.pl
www.napieraj.pl
www.orzelbielik.pl
www.rajd3orlow.szu.pl
www.adventurerace.pl
Pozdrawiam
GF

wITAJCIE! a na www.sportaktiv.com.pl dowiesz się o rajdzie dla solistów, 80 pieszo w 20h i 120 rowerem w 12h. Rajd w dniach 27-28-29 czerwca. Pozdrawiam

Możliwe że jestem upierdliwy ale chcę się coś jeszcze spytać.Tak se czytam napieraj.pl i tam jest taka jakby wyprawa Adrenalin Rush i tam występuje polska drużyna , a więc w polsce są jakieś kluby że się właśnie jezdzi na takie rajdy czy to są tak zwane osoby z podwórka moze ktos mi to wytlumaczyc?(po za tym sa jakies mistrzostwa w rowerach i piechurstwie na orientacje) o co chodzi??:D

Jak się zaintersowałeś tematem to jeszcze możesz sobie poczytać o rajdach przygodowych na stronie:

www.adrenalina.onet.pl - w dziale rajdy przygodowe (link dostępny po lewej stronie strony), sa tam relacje z prawie wszystkich rajdów przygodowych jakie byly rozgrywane w Polsce.

Trochę informacji znajduje się również na stronie:
http://www.extrema.wp.pl/

Pozdrawiam
Grzegorz F.