Prosze o opinie salonu fryzjerskiego w Galerii Przymorze

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Szukam swojego salonu dla siebie i męża , a o tym salonie słyszałam różne opinie ktoś coś może wie jak tam wygląda z obsługa ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

chodzę tam od 2 lat regularnie, mój chłopak też a mi bardzo ciężko zaufać fryzjerowi. słucham rad ale jak mówię, że chcę podciąć 0,5cm to mam podcięte 0,5cm i ani milimetra więcej. pracują na dobrych kosmetykach estel, miesiąc temu byłam na laminowaniu włosów, efekt mam do dziś. ceny naprawdę przystępne jak na fryzjera w galerii handlowej. personel szkoli się regularnie więc jest naprawdę super :)
ja z czystym sumieniem polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Prosze o opinie salonu fryzjerskiego w Galerii Przymorze

nie polecam. dziewczyny nie miłe. byłam z siostra bo chciała wziąć włosy swojemu synowi. mały strasznie płakał. po czym Pani fryzjerka po cieciu kilku włosów stwierdziła że odpuszcza i zamiast powiedzieć że za usługę nie policzy to chciała nas skasować jak za normalne strzyzenie. u nich liczy się tylko kasa. zobacz sobie odcinek ostre cięcie. jaki oni tam się mają. wstydzić się powinny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...