Prosze o pomoc

Prosze o pomoc
Mam 40 lat,jestem samotna kobieta,ktora znalazla sie w bardzo trudnej sytuacji zyciowej...Nie mam prawa do zasilku,nie mam meldunku w dowodzie,nie mam zadnej pracy... Obecnie utrzymuje sie z zebractwa...Staram sie znajdywac jakakolwiek prace dorywcza,ale z tym jest ciezko...:( Mam jeszcze pod opieka dwa psiaki...Bywaja dni,ze glodujemy- ja i psy...:( Nie stac mnie na kupno nowych butow czy ubran.Obecnie chodze w jednej kurtce i popekanych,nieocieplanych butach...:( Zwracam sie do Panstwa o jakakolwiek pomoc, w postaci ubran,pracy czy jakiegos pokoju,gdzie moglabym mieszkac ze swoimi pieskami...Jestem juz tak zdolowana,ze coraz czesciej mysle o skonczeniu z tym zyciem...,bo ja obecnie teraz tylko wegetuje...

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak mam pomoc,jakis kontakt prosze bo mail niema takieo adresu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prosze o pomoc...

Moj mail: Pawie_oczko@interia.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomoc

Moge pomoc ubraniami,butami i jakims jedzonkiem dla Pani i dla psiaczkow,zawsze cos:) prosze o meila asienkawiki@wp.pl pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwne...

Pisze Pani, ze nie ma pracy i mieszkania ani pieniedzy a skad Pani ma na internet??
Bo jesli u rodziny/znajomych to chyba moga pomoc.... Prosze o racjonalne ywtlumaczenie a wtedy trochę Panią wspomogę rzeczowo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jakoś panią "Bez nadziei" zatkało po pytaniu pani Wandy. Taka bezdomna, nieobuta, głodna a na net ma. Ciekawostka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pani wyrażnie napisała, że nazywa się "Bez nadzeji".
Więc nie przypierda... się Buraku jak nie umiesz czytać!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiadam....

Z internetu korzystam w bibliotakach,tam jest internet darmowy...Jestem sama,nie mam rodziny,ktora moglaby mi pomoc..PROSZE WIEC O ZACHOWANIE GLUPICH KOMENTARZY DLA SIEBIE. Ja naprawde jestem w trudnej sytuacji,nie wiem co mam robic dalej..Coraz czesciej mysle o kroku samobojczym...,bo nie mam juz sily tak dalej zyc:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samobójstwo nie jest rowiązaniem.... to jhest najłatwiejsze.... a wyzwaniem jest zyć.

Skoro korzysta Pani z internetu to znaczy ze nie jest jakąś ciemną i niedouczoną istotą, czytać umie pisać tez i podstawowa obsługa komputera też jest wiec znalezienie pracy nie powinno być jakims wyzwaniem jak wyprawa na Himalaje. Proszę wykorzystać komputer z którego Pani korzysta w bibliotece do poszukiwania pracy, są Ochotnicze Hufce Pracy (OHP) np. przy łąkowej w gdańku na dolnjym miescie, sa sklepy z ofertami pracy np. przy centrum handlowym Jantar na do studzienki, proszę tam zajrzec.

A co Pani robi na codzień? Jak wygłlada Pani dzień? Gdzie Pani nocuje??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odp.

A co Cię to babo obchodzi! Albo pomagasz albo do widzenia!!!
znalazła się "ciocia dobra rada"...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Glupie komentarze,takie jest zycie .Jezeli nie chcecie pomoc po co to komentujecie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

DO CHOLERY....

LUDZIE KOBIETA MA PROBLEM A WY JA O GŁUPOTY WYPYTUJECIE... MOŻE ŚPI POD MOSTEM ALBO W SCHRONISKU DLA BEZDOMNYCH NIE NAM TO OCENIAĆANI WYPYTYWAĆ. KOBIETA MA 40 LAT A TAKI LOS JA SPOTKAŁ.... A GDZIE JEJ EMERYTURA ZA PARE LAT ?? MAMY TAKIE GÓWNIANIE PAŃSTWO I TYLE.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

MOGĘ POMÓC

MOGĘ PANI POMÓC NP. Z UBRANIAMI I JEDZENIEM DLA PANI I PANI PSIAKÓW .

TYLKO NIE MOGĘ ODNALEŹĆ PANI E-MAILA.nie mam kontaktu do Pani.

PODAJĘ MÓJ E-MAIL : joa33@o2.pl

może Pani spokojnie do mnie pisać.czekam na wiadomość
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiadam...

Smutne jest,ze jak ktos naprawde potrzbuje pomocy to jest mieszany z blotem...:( Do tej pory na tyle komentarzy,nikt nie zaoferowal odczuwalnej pomocy...:( Skonczylo sie tylko na pisaniu maili...Przykre jest takie cos...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0