Proszę o pomoc

Temat dostępny też na forum: Hydepark
Witam wszystkich !
Potrzebuję o podpowiedz gdzie mogę w Sopocie znaleźdz jakiś przyjemny tani nocleg w terminie 21,22,23 maj dla 2 dorosłych i jednego dziecka, mogą być domki, kwatera taż żeby można było miło spędzić 2-3 dni w Sopocie na plaży i odpocząć.
Jestem z Sanoka (podkarpacie) wybieram się do Warszawy i chcę przyjechać z żoną i synkiem do Sopotu.
Jeszcze raz proszę o pomoc i pozdrawiam! oczywiście zapraszam w Bieszczady!
Hej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Proszę o pomoc

napisz to na hydepark będzie lepiej

Załączyłem pod Hyde'a

nie mogę odnaleźć napisz linka dzięki

mam dzięki, teraz tylko czekam na informacje

a czemu w google nie szukasz kwatery prywatne?

Są tam same bardzo komercyjne

Kłopot w tym, że raczej rzadko ludzie znają kwatery/domki we własnym mieście. Każdy wie, gdzie są - ale trudno coś polecić, jeśli samemu się nie korzystało.
Jakbyś pytał o lokalizacje na np. Kaszubach - to zapewne uzyskałbyś dużo wartościowych informacji.
A tak - pewnie odezwą się właściciele kwater/domków. A oni nie będą siłą rzeczy obiektywni.

Z drugiej strony: koniecznie musisz nocować w Sopocie?
Moim zdaniem trudno tam będzie Ci znaleźć coś sensownego a jednocześnie niedrogiego.
Wiem, że przy samej plaży jest campng z domkami - na granicy Gdańśka i Sopot (bodaj na Bitwy pod Płowcami). ALe jakie są ceny i jaki standard - tego Ci nie powiem.
Ale równie dobrze możesz wynająć coś np. na Brzeźnie czy w Jelitkowie. Do Sopotu można dojśc spacerkiem wzdłuż plaży.

dziękuję za pomoc:) już znalazłem i zarezerwowałem !
Temat uważam za zamknięty
Pozdrawiam

W Gdyni Orłowie są pokoje do wynajęcia w domkach jednorodzinnych. Fakt, że Orłowo to dość droga dzielnica, ale jeszcze przed sezonem można coś ciekawego znaleźć. A stąd już masz blisko do Sopotu. Lub Gdynia Redłowo taniej. Wpisz w google i na pewno coś znajdziesz. Wsiadasz w trojlebus nr 21 lub bus S i jesteś w Sopot.

Inne tematy z forum

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...