Prosze o pomoc.....

Nazywam się Nikodem Nadłonek i mam 6 lat. Od stycznia
2014 roku choruję na ostrą białaczkę limfoblastyczną.
Chciałbym jeszcze długo cieszyć się zdrowiem, biegać,
jeżdzić na rowerze i bawić się z innymi dziećmi. Obecnie
potrzebuję pomocy wielu lekarzy bym mógł znowu być
beztroskim dzieckiem.
Możesz mi pomóc w bardzo kosztownym leczeniu i
codziennych zmaganiach z chorobą przekazując 1%
swojego podatku.

PODARUJ MI SZANSĘ NA LEPSZE JUTRO!

Przekazując 1% podatku krs 0000270809 z
dopiskiem Nadłonek, 2953 pomagasz mi cieszyć się
życiem.
Dlatego proszę Cię o wsparcie.

Jesli ktos chcialby rowniez wspomoc finansowo to podaje nr konta-nawet 1zl pomoze moim rodzicom w codziennej walce i kosztach....
PL16109010980000000114758823 z dopiskiem dla Nikodema
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Prosze o pomoc.....

moje dziecko chorowało na ostrą białaczkę limfoblastyczną. rozwalają mnie takie prośby o pomoc w kosztownym leczeniu. ciekawa jestem, co za koszty się ponosi.
musicie płacić za lekarstwa? za pobyt na oddziale? w jakiej fundacji jesteście?

rozumiem, że choroba bywa obciążeniem finansowym (bo zamieszkanie w szpitalu wiąze się często z utratą dochodów), ale czy nie można w prost napisać, że o to chodzi? że to nie leki (ani żadne odżywki/witaminy czy co tam)czy na lekarzy.
spędziłam na oddziale hematologii UM wiele miesięcy, napatrzyłam się jak co obrotniejsi rodzice potrafią skorzystać na chorobie własnych dzieci (nie twierdzę, że jest tak w tym przypadku, po prostu nie mogę znieść zbierania pieniędzy na teksty o złotówce dla ratowania życia). dla mnie to okropne.

Nikodemowi życzę dużo siły (i jego rodzicom też). nam się udało!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

i w ogóle radzę nie wpłacać pieniędzy na prywatne konta. jest kilka fundacji, które mają kontakt z lekarzami z oddziału (którzy są chyba najlepiej zorientowani, kt rzeczywiście jest w potrzebie) i one pomagają pacjentom i ich rodzinom.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyznam, ze postanowiłam sprawdzić w internecie... Na stronie fundacji (której nie podano w ogłoszeniu) jest taka zbioorka, tylko inny nr konta...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...