Proszę o pomoc w poszukiwaniu sadystki

Zwracam się z gorącą prośbą do mieszkańców witomina . W dniu 10 sierpnia o godzinie około 14 , pod ostatnią klatka Vitawy uwiązano do hydrantu psa. Pies został pozostawiony w pełnym słońcu, bez picia na rozgrzanych kamieniach bez możliwości ukrycia się w cieniu ( krótka smycz). Z monitoringu wynika, że psa w pośpiechu porzuciła młoda kobieta z dzieckiem w wózku , uciekła przez Truskawkę w centrum rodzinnym. Piesek to suka około 10 letnia, mieszaniec maści czarno białej, bez ogona- to taka cecha charakterystyczna. Sprawę zgłosiliśmy na policję jako znęcanie się nad zwierzętami, jednak obawiam się , że oni nic nie ruszą puki sami nie dostarczymy sadystki. Najbardziej szokuje fakt, że matka pokazuje dzieciom, jak znęcac się i robić to bezkarnie. Bardzo prosimy o pomoc u.katarzyna1@gmail.com
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Proszę o pomoc w poszukiwaniu sadystki

A czy ktokolwiek pomógł temu psu? Dał wody? Odwiązał i przeprowadził w cień?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, zabraliśmy go w cień, napoiliśmy i czekaliśmy jeszcze dodatkowo z pieskiem w cieniu przez 2 godziny na właściciela. Nikt się niestety nie zjawił, piesek trafił do schroniska.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro jest zapis z monitoringu, może warto byłoby go upowszechnić?
A przynajmniej zdjęcia psa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najbardziej nagminnym jest też wiązanie psów do słupa od skrzynki pocztowej, przy wejściu do C.H. od ul. Niskiej. A zwracanie uwagi właścicielom tych czworonogów spotyka się zazwyczaj z agresją.

PS. Brawa za postawę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wstęp z czworonogiem do CH jest zabronione. Najłatwiej zwrócić komuś uwagę, niż zastanowić się, dlaczego właściciele przywiązują psy do tego czy innego słupa. A mnie osobiście drażni to, że od strony Niskiej nie ma możliwości pozostawienia roweru.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To po co ludzie w ogóle zabierają psy na zakupy, skoro wiedzą, że nie wejdą z nimi do środka ??
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedni zabierają psy na zakupy zapewne z tego samego powodu, co inni dzieciary, które potem pałętają się po sklepie, przeszkadzając jeszcze innym w zakupach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę pomóż

wszyscy słuchają! mój mężczyzna pracował, jak zatrzymać psy męskich oddawaniu moczu, umieszczając prezerwatywę gumką wokół brzucha, ale co możemy użyć do suki? Próbowałem już rękawiczki gumowe wokół kolba!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

mamy dobre dla psów moczu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hahaha! jestem pijany! Chodzi mi o to, że został ukarany za psy moczu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2