Proszę o poradę

Hey mam do Państwa takie pytanie...
Gdzie powinnam podjąć pracę w Biedronce czy Super Pharm- mam straszny dylemat- proszę doradźcie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Proszę o poradę

Nigdzie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

niezła odp :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że na 100 % w super pharm. Myślę, że nie ma cięższej pracy niż w markecie spożywczym. Tony towaru. A jednak super pharm jest bliższa naturze kabiety:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

... z tym że: w SuperPharm wypada się znać na asortymencie i chociaż cośkolwiek klientowi doradzić, natomiast w Biedronce wiedzę o produktach masz z głowy, siedzisz na kasie i liczysz pieniądze lub rozstawiasz towar ...
W sumie podpytaj o grafik, godziny pracy, nadgodziny, i pensję. Próbuj tu i tu zobacz gdzie Ci się bardziej spodoba, czasem mniejsza kasa, a fajniejsza atmosfera daje większą satysfakcje niż te 200 zł więcej a "kwasy" na każdym kroku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzięki Wam za opinie :) jakby ktoś jeszcze chciał się podzielić spostrzeżeniami zapraszam do komentowania :)

polecam Biedronkę- to tak samo jak z McDonalds wszyscy wiedzą że to obóz pracy i po roku z takim doświadczeniem każdy pracodawca Cię doceni że jesteś silna psychicznie i ciężko pracujesz, a w S-P niestety duża rotacja i wydaje mi się że nawet gorsze zarobki, moja współlokatorka pracowała w biedronie i wyciągała 1800zł na rękę z premią a ja 1400zł w sklepie z ciuchami

dla porównania - mój Mąż pracował 7mc-y w Lidlu ;) też obóz pracy :] i do tego chodząc na rozmowy w sprawie nowej pracy odnosił wrażenie, że ten Lidl jest jak skaza w CV ;)
a po Jego odejściu ponoć jeszcze bardziej pogorszyły się warunki...

ale jak nie było innego wyjścia, to musiał i tam pracować...

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...