Proszę o radę jakie pędzle do makijazu ?

Witam

wszystkie znawczynie tematu bardzo proszę o radę, jakie są dobre komplety pędzli. Chodzi mi o porządny prezent dla przyjaciółki, która jest po wizażu i marzy o porządnym komplecie.

Prosze o rady, z jakich firm pochodzą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Proszę o radę jakie pędzle do makijazu ?

Jeśli chce być/jest wizażystką, to po pierwsze musi mieć dużo pedzli. Dużo czyli 20 i więcej.

Profesjonalny zestaw np. firmy Kryolan kosztuje z 500 zł. Można kupić też dobre ze strony (również na allegro) www.wizazysci.pl

Pozdrawiam :-)

Justynka - moja koleżanka tylko na własny użytek potrzebuje tych pędzli

zrobiłam mały wywiad i wystarczy 5 pedzli : do pudru sypkiego, do różu, do ust, na powieki i taki scięty do powiek do ciemnego cienia

ustaliłam, ze fajne są z firmy The Body Shop i Smashbox - napisz prosze swoją opinię bo wiem, że jesteś profesjonalistką. Ja chciałabym za te kilka pedzli wydatkowac do 200 zł.

Cytrynko, ja Ci polecam pędzle Inglota i Sephory :) Łatwo dostępne i nie zrujnują kieszeni, a poza tym dobrej jakości :) Body shop ma dobre pędzle, ale w większości syntetyczne (ciężko się nimi operuje), a Smashbox ma super pędzle, ale za 200zł, to kupisz jedną sztukę ;)

Najlepsze pędzle do makijażu to profesjonalne zestawy lub pojedyncze pędzle od Maestro.Można je zobaczyć na stronie www.maestrobrush.pl

Inne tematy z forum

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?