Protesty Pielegniarek

Pielegniarki wracaja do protestow i byc moze strajku. Jesli nie zmieni sie sytuacja na Podbeskidziu oraz jesli rzad nie dotrzyma obietnic skladanych przed laty.

Popierasz te dzialania pielegniarek? jesli nie to dlaczego?

jesli tak to zapraszam na specjalnie przygotowany portal protestacyjny http://www.p-portal.pl na ktorym znajdziesz wszystkie informacje dot. aktualnych dzialan, mozesz oddac glos w sondzie, a nawet podpisac sie pod protestem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Protesty Pielegniarek

ja jestem nieobiektywna , ale...
POPIERAM !!!!

Ja też jestem nieobiektywny.
Nie popieram.

I ten portal nie działa.
Albo rząd odciął do niego dostęp.

a ja popieram wszelkie działania, które doprowadzą do wywalenia pani minister kopacz.

i oczywiście ponownie apeluję do przywódców o pokój na świecie, a także o zaprzestanie okrucieństwa wobec zwierząt

zaś ja :) pozdrawiam służbę zdrowia która to dziś z rańca w postaci pewnej damy w białym kitlu wbijała mi dentystyczne szpile w kanały zęba, cóż by było warte życie gdyby nie czynnik ludzki i jego pomyłki, otóż wbiła mi jedną szpilę w "żywą część" tak mocno, że myślałem, iż mi okiem wyszła. Na koniec musiałem jeszcze zapłacić i podziękować. Ha, ale teraz jak odhaczyłem zimnego złotego denara (kiepskie) to przynajmniej człek wie, że żyje.

jak już płacić to proponuję państwu łepek, co gabinet mają przy pętli 25. pani łepek zawsze proponuje znieczulenie, a jak się konsekwentnie odmawia (nie z bohaterstwa, ale ze strachu przed strzykawką), to ma się wrażenie, że cierpi ona bardziej niż pacjent.

poza tym chciałem zaznaczyć, że wizyta u państwowego dentysty już trzykrotnie kończyła się kosztowną poprawką w gabinecie łepków, zatem no comments i ciszej nad trumną publicznej służby zdrowia

Łepków znam, ale mr. Łepek na urlopie i najbliższy termin to połowa marca dla mnie to zdecydowanie za późno ( jak się z bólu już nie śpi i nie je - moja bardzo wielka wina) ale polecenia oczywiście są warci. Głupi czas teraz, wszyscy na urlopach.

macie pecha, siostry. spóźniłyście się z protestem. za kaczorów byłybyście dzielnymi wojowniczkami z faszystowską dyktaturą braci. ale teraz mamy politykę miłości i proszę mi tu nie siać defetyzmu i fermentu. bo was premier tak długo będzie kochał, aż wy go tez pokochacie. a dziennikarze z tppr (towarzystwo przyjaźni partii rządzącej) pomogą wam zrozumieć wasze nieodpowiedzialne zachowanie i przywrócą wam kręgosłup moralny, którego brak jest jedynym powodem waszych działań anarchizujących życie społeczne.

http://niezalezna.pl/article/show/id/31265

http://www.p-protest.pl :)

Inne tematy z forum

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...