Katastrofa (2) Odradzam kontakt. Kontakt na infolinii to katastrofa. Od 3 tygodni szukaja... Waldemar Invicta (4) Hej, czy ktoś może korzystał leczył się w klinice Invicta w Gdańsku? wendy.m Odwolywanie waznych wizyt tuz przed terminem (1) Termin waznego (pierwszego) badania USG na ktore czekalam od paru tygodni,... Pacjent
kosmiczny czas oczekiwania (1) Zwykły rtg kończyn a czas oczekiwania na opis prawie miesiąc. Po kilkunastu... vito31 Polecam dr-a Mielcarka (1) Dał mojej córce zdrowie. Wykonał laparoskopowo usunięcie potworniaka.... Izabela Super Dietetyk ! (1) Byłyśmy z córką w Naprocentrum u dietetyka. Bardzo miła Pani Dietetyk... ~mmam i córka~ wszystko ok (1) Korzystałam kilkakrotnie, jest ok! zawsze pomocni! Tulla zaburzenia miesiączkowania (1) Z powodu bolesnych miesiączek chodziłam od lekarza do lekarza. Dopiero w... ja USG (1) Korzystałam z Naprocentrum, bo przyjmują tam też lekarze różnych... Soprano Jestem zadowolona (1) Korzystam z usług dermatologów od lat i nigdy się nie zawiodłam. Świetne... Daria POLECAM (1) świetna przychodnia- szybko umówiłem się na wizytę, miły lekarz i trafiona... pacjent Masakra (1) Wykupiłem prywatny pakiet medyczny, umówiłem dwie wizyty tego samego dnia w... Miki System pad umieraj (1) Rejestracja każą się zgłosić 10 minut przed wizytą. Przychodzisz szybciej 10... Roman Gameta Gdynia (1) Leczę się u dr Śliwińskiego. Konkretny, opanowany, z ogromną wiedzą. Właśnie... domili Nie polecam! Tragedia (1) Robilismy rezonans corce za powazne pieniadze. Otrzymanie wyniku na czas... Anna ... (1) Mialem nastepujaca sytuacje: poszedlem do centrum Medicover zapytac o... Filip B Zaskoczona (4) Lekarz - widać że EKSPERT!!! Ja na początku jedna rzecz - zirytowalam sie... Klientka Kpina (1) Leczymy sie w klinice ponad 3 lata.Koszt calego leczenia 40 tys bez... Pacjentka polecam !!!! (1) Wszystkim kobietom, które przeżyły traumę podczas zakładania na żywca wkładki... Mila badania laboratoryjne (1) Po raz drugi korzystałam z usług Medicorum, robiłam badania laboratoryjne (za... Małgorzata