Przeciętnie

Klub odwiedziłem pierwszy raz. Ludzi mało. Muzyka nawet fajna. Wystrój przeciętny, ale chyba nie zależało właścicielom na czymś ekstra. Ogólnie było by ok. Ale: po pierwsze podchodzę do baru i pytam się co to jest za whisky "Nowa Republika". Barman mi odpowiada że to jest whisky "Nowa Republika" Hmm??? Macie własną destylarnie i sprzedajecie swój własny produkt? No nie wydaje mi się. Sprzedawanie produktu wytworzonego przez kogoś innego, pod swoją marką jest chyba na granicy prawa. A nie informowanie klienta o pochodzeniu produktu jest trochę nie uczciwe. Po drugie: toalety!! Takiego syfu to w toalecie już dawno nie widziałem. Czy ktoś tam sprząta?! Jak jest to możliwe, żeby nie było mydła do rąk, suszarka do rąk nie sprawna, brak ręczników papierowych! (nie licząc sterty zużytych leżących na zlewie) Ludzie, skąd Wy się urwaliście? Jak można do czegoś takiego dopuszczać? Tylko proszę mi nie pisać, że mogłem powiadomić obsługę o tym fakcie, bo to nie ja jestem za to odpowiedzialny, tylko Państwo. I to Państwo powinni zapewnić swoim klientom pewne minimum higieny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Przeciętnie

świeta racja syf i bajzel ,obsluga do dupy chamstwo i prostactwo,szczegolnie selekcja i 2 ochroniarzy,jeden mały łysy z wyłupiastymi oczmi i stary mały wygląda jak spod budki z piwem dramat beszczelini i chmscy w stosunku do gosci nie polecam nikomu tego klubu to jakieś nieporozumienie i te oklejone flaszki z niewiadomo czym w środku ktos chyba powinien to sprawdzić,i ten mały szef w okularach ciągajacy za sobą małolaty pedofil czy jak nie wspomne o tancerkach które słowa kultura wogóle nie znają,jednym słowem jaki pan taki kram
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jka to czytam to poprostu nie moge;( butelki maja akcyze to przedewszystkim! a ludzie pracujacy tam sa mega!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem częstym bywalcem tego klubu. Obsługa jest wporządku, barmani spoko, kelnerki bardzo miłe, dbają o porządek na stolikach i chwała za częste wymienianie popielniczek a ochroniarze poprostu wykonują swoją pracę jak napatoczy sie buractwo. Alko marki nowa republika...ważne, że ma %! a to, że jest syf- to spory klub i zawsze pełno ludzi więc nie dziwie się, że czasami można nie ogarniać bo sam pracowałem kiedyś w takim miejscu a po drugie to klienci powinni pozostawiać po sobie czystość w toaletach!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie spodziewałem się, że moja opinie spowoduje małą dyskusje :) Wnioski jakie zaprezentowałem miały na celu pokazać, że nie uczciwe jest w moim odczuciu, sprzedawać alkohol jako swój produkt, gdy jest on wyprodukowany przez kogoś innego. To nie jest przykład jak jakiś producent produkuje np. jogurty dla Biedronki pod inną marką. W NR sprzedają alkohol w butelka oklejonych logo NR, a nie ujawnianie klientowi kto to wyprodukował jest nie fair. A to że ma %, cóż, skoro je ma to chyba nie jest wstyd pokazać co się do szklanki leje.
Nie mam także zastrzeżeń do obsługi. Dla mnie w tej kwestii było ok. A co do syfu.... Tłumaczenia że klub jest duży jest słabe. Są w trójmieście większe kluby (Kwadratowa, Parlament) i problemu z czystością toalet raczej nie mają. Podobnie jest w innych dużych klubach w Polsce. A czystość w łazience, mydło, działająca suszarka do rąk czy ręczniki papierowe to podstawa! A skoro nie są w stanie tego ogarnąć to należy zatrudnić dodatkowego pracownika.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

syf niezly z tymi drinkami!!!!wlasnie wodka wino rum wszystko marki nowa republika!!!leja najtansze szczyny z tego robia drinki, niedobre zreszta, jeszcze nigdy nie pilam tak niedobrego mojito!!!!!!a barman mi nalal do polowy kamikadze, to byl juz szczyt, wszystkie produkty z aro, sok, woda, nie zdziwilabym sie gdyby to kamikadze nie bylo z zawartoscia alkoholu. traktuja ludzi nie jak gosci lokalu ale jak klientow na ktorych mozna zarobic.

przysiegam, produkty najtansze z ARO, a wodka pewnie starogardzka!!!!!!!! dno!!!!!!!

ludzie a czego wy sie spodziewaliscie w tych cenach??? za taka cene tylko i wylacznie badziew moze byc lany do drinkow a mimo to pijecie ten syf bo jest tani.z tego co wiem to w NR mozna rowniez dostac drozsza wodke i whisky np ballantines'a wiec chcecie pic porzadne alko to zaplaccie odpowiednia cene. nikt was nie zmusza do picia syfu to jest wasz wybor.gastronomia pozdrawia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

takich komunistów jak ty powinno się tępić, skoro płacę - nie ważne ile, to WYMAGAM. Ustali sobie ceny, i skoro są niskie, to mimo że są niskie powinni oferować produkty normlanej jakości. Jeśli nie są w stanie oferować normalnych produktów za tę cenę, to powinni są podwyższyć, ewentulanie cennik powinien zawierać info, że ten drink ma niewiele wspolnego z oryginałem. Widać, że masz 16 lat i rajcuje cię wszystko, każdy bubel.

Rene jak widac masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem.i jak widac rowniez 16 lat mozliwe ze ty skonczylas. wiec wytlumacze Ci to w najprostszy sposob. mozna tam dostac drinki w normalnych cenach robione na znanych wszystkim alkoholach. a jesli chcesz truc organizm to pij scieki za grosze. widac ze jednak to ty jestes osoba ktora rajcuje kazdy bubel bo ja do takich melin nie chodze tylko probuje objasnic bezkresnej pustyni Twojej pustej czaszki o co w tym wszystkim chodzi.jak widac za glebokie wody dla Ciebie na taka polemike.

Ojej rok miął, a rozmowa nadal trwa. To miłe :) Chciałby tylko dodać, że nie krytykuje właścicieli za oferowanie tanich produktów jak to ujęła margaretka "ARO i wódki starogardzkiej" tylko fakt maskowania ich pochodzenia i nieujawniania kto jest ich producentem. A to, czy ktoś to kupuje za grosze czy też nie to jest to sprawa indywidualna. Wiadomo, że jeśli ktoś chce się "nawalić" to będzie pił najtańsze produkty, na to miast jeśli ktoś przychodzi do klubu pobawić się kulturalnie, to wypije nie 10 drinków a 3 ale za to kupi sobie je w odpowiedniej jakości. Dla każdego coś dobrego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehehehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0