Niestety (2) przypomina bardziej punkt opieki niż przedszkole. Maciej Super miejsce (1) Nasze drugie dziecko chodzi do zlobka. Niedlugo pojdzie trzecie. Super... A. K. A. Z. bardzo słabe (1) bardzo słabe przedszkole, dziecko nie ma zorganizowanego czasu, panie zajmują... mamamama
Zdecydowanie na tak (1) Mój synek prawie już kończy rok przedszkolny w tej placówce i muszę... Mama 5-latka Świetne miejsce dla Maluszków (1) Moja córeczka uczęszcza do Smykowa odkąd skończyła roczek. Świetnie się... Mama Niny Dobry wybór! (1) Przedszkole przyjazne dzieciom. Miejsce gdzie spędza się bardzo dużo czasu na... mama Zuzi Godne polecenia miejsce, usytuowane na skraju osiedla, z sympatyczną obsługą. (2) Opiekunki zaangażowane,sympatyczne. Duży nacisk na naukę, rozwój, pracę... MlodaMama Polecam ! (1) Jestem zachwycona opieką nad dziećmi w Drużynie Kostki. Organizowane są... SWC Sokrates - przedszkole. (1) Myślę by zapisać syna do przedszkola Sokrates, czy są tu rodzice dzieci,... Gość POLECAM - bardzo fajne przedszkole! (1) Moje dziecko uwielbia chodzić do kolorowego! Często wcale nie chce wracać do... mama Zadowoleni rodzice (1) Little Harvard to niesamowite miejsce. Nasz synek uczęszcza do tego... Zadowoleni rodzice Super (1) Nasza córka chodzi do tego przedszkola od 2 lat i bardzo je lubi. My też... MM 100% polecam (1) Zgadzam się z Kochająca Mamą Też mam w Tuptusiach syna i polecam z całego... Kochająca Mama Cudowna placówka ze wspałaniałymi ludźmi (1) Moja córcia chodzi do Skrawka Nieba trzeci rok i uwielbia tak być. Za każdym... Agnieszka cudowne przedszkole Tuptusie Sopot (2) Cudowne przedszkole Panie cudowne i wspaniałe Dzieją się rzeczy niezwykłe Po... Wielbicielka POLECAM w 100% - Radosne dzieci są tego najlepszym dowodem :) (1) Witam! Moje dwie córki uczęszczają do tego przedszkola i osobiście uważam, że... Marzena piękny obiekt (1) przedszkole już od wejscia robi wrazenie-jest duze, przestronne, eleganckie.... Karolina Serdecznie polecam (1) Najlepszym dowodem, że warto wybrać to przedszkole jest moja córka, która... Ewa Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Nasz synek uczęszcza do tego przedszkola i lubi do niego chodzić. Widać, że... Aga Polecam (1) Bardzo polecam przedszkole megamocni na chełmie. Jest ono dla normalnych... tata85