Polecam!!1 (1) Wszytsko jest ok, córka świetnie się rozwija i co najważniejsze jest... Mama A. Serdecznie polecam :-) (1) Przedszkole TUPTUSIE to najlepsze przedszkole na świecie!!! To tutaj mój... Agnieszka Pięknie położone, dobre przedszkole (1) Bezpieczne miejsce, w którym Panie oddają całe swoje serce, żeby opiekować... Kamila
Jestem trochę zawiedziona (1) Pozytywnie oceniam miejsce, bardzo urokliwe, bezpieczne, z własnym dużym... bobo Polecam! (1) Polecam wszystkim! Już dwójka moich znajomych zapisała tu swoje dzieci. Panie... Mama Piotrusia Najlepsze z nazwy (1) Przedszkole które uważa sie za najlepsze w Trójmiescie Dbają o dobra opinie... Iwona Polecam (1) Córka miał 1,5 roku jak rozpoczęliśmy przygodę ze żłobkiem i przyznam... Mama Zosi Przedszkole ze wspaniałą opieką (1) Moje dziecko czuje się tam bezpiecznie i zawsze idzie tam z ochotą. Panie... Bardzo zadowolona Mama Polecam (1) Ogromnie polecam przedszkole, codziennie odprowadzając i odbierając córkę z... AWJ super opieka (1) Moj syn chodzi do przedszkola Sióstr.Zależało nam na "prawdziwym" przedszkolu... elizabet 74 Polecamy serdecznie (1) Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywną ocenę. Nasza dwuletnia córeczka... Dagmara polecam! :) (1) Przedszkole na najwyższym poziomie. Rodzinne a jednocześnie nowoczesne... Ola Przedszkole Pozytywka Gdańsk (1) nie polecam, mało zajęć dla dzieci, bardzo dużo czasu wolnego, bardzo słabe... mamama Zakochana mama (1) Mój syn był na feriach w tym przedszkolu. Oczywiście całe przedszkole jest... Mama Bartka naprawdę nie polecam tego przedszkola !!! (2) Szanowni Czytelnicy! Przedszkole duże, przestronne, lecz bije z niego zimnem... zniesmaczony POLECAM (1) Mój syn uczęszczał do przedszkola. Byłam bardzo zadowolona ze względu na... Małgosia jesteśmy bardzo zadowolone (1) Moja córeczka każdego dnia biegnie do przedszkola z uśmiechem. Panie są... Bogna Mama Franulki - opinia (1) Byłam pełna obaw zapisując naszą córcię do przedszkola. To nasz skarb długo... Mama Franulki Mój pierwszy kontakt - mało sympatyczny (1) Sytuacja dotyczy rekrutacji przedszkolaków w ramach finansowania przez... Piotr Polecam! -Krzemowa (1) Bardzo fajne przedszkole, panie uśmiechnięte, otwarte, zawsze chętne do... mama