przedszkole jak z bajki (1) Moja córcia pokochała przedszkole no i oczywiście Panie. Wychodziła zawsze z... mama Zosi tragedia, nie polecam (1) moja córka chodziła tam w 2013 roku i byłam bardzo nie zadowolona, Panie nie... mona BRAK MI SŁÓW:( (7) POWIEM TAK PANIE MIŁE I USMIECHNIĘTE. MÓJ SYN WŁAŚNIE UCZĘSZCZA DO BYSTRZAKÓW... GIENIA
Fajne przedszkole (1) Polecam to przedszkole wszystkim rodzicom, którym zależy na wychowaniu... Emilia Mama 2,7 córki (1) Chciałam serdecznie polecić to przedszkole! Moja prawie 3 letnia corka jest... Ewelina Przedszkole (2) największą zaletą tego przedszkola jest lokalizacja i wlasciwie na tym... Happymum stanowczo odradzam przedszkole numer 2 (3) jednym słowem,przechowalnia dzieci ,brak kreatywności i pomysłów.Jedyny... MARIA Super przedszkole! (1) Polecamy przedszkole. Nasze dzieci chodzą do niego bardzo chętnie (syn... MM znakomicie przygotowuje dzieci do życia społecznego (1) Moja córka jest absolwentką tego przedszkola. Nauczyła się w nim... Alina UCZĘSZCZAM NA JĘZYK NIEMIECKI ORAZ MOJE DZIECKO UCZĘSZCZA NA ZAJĘCIA KOTKA (1) Witam Sam chodzę do Kotka Mamrotka na zajęcia z języka niemieckiego, Lektor... JAcek rzadko spotykana dbalosc o wychowanie i rozwoj dziecka (1) Juz drugi syn chodzi do Przedszkola Lokomotywa, po doswiadczeniach z innymi... Sopocka mama MIejsce gdzie mozna zaufac (2) W Gdansku bywamy czasami, na co dzien mieszkamy w Anglii. Pewnego ranka... kasia Opinia (1) Witam! Od września chce oddać córkę do tego przedszkola. Czy mógłby ktoś... Kas Mama poleca (1) Polecam serdecznie punkt opieki kotek;) Moja ukochana córeczka chodzi dwa... gosia Idealne miejsce dla mojego dziecka (1) Pani Natalia i Karolina doskonale zajmują się moją córką, która uwielbia... Michał ;) Wcale nie jest tak różowo... (1) Uważam, że Pani Dyrektor robi wszystko, a dokładniej mówi wszystko tak aby... noss polecan kolorowe gniazdko (5) Moje dzieci chodzą do przedszkola kolorowe gniazdko najpierw jak były małe do... mama Hani Bardzo kameralne i przyjazne miejsce. (1) Moje dziecko chodzi od dwóch lat do LWa Leona. Jestesmy bardzo zadowloeni ze... Ania Konkretne przedszkole (1) Jako młody tata lubię to przedszkole za to że jest bez ściemy jak inne na... tata Przedszkole z duszą (1) Trafiłam tam z córką właściwie przez przypadek, bo nie dostałyśmy się do... mama Majki