bardzo dobre przedszkole (1) dużo ciekawych zajęć dodatkowych, wspaniała kadra a przede wszystkim miejsce... Ania Zadowoleni (1) Jan chodzi do przedszkola od ponad pol roku. Odpuscilismy sobie przedszkola... Zadowoleni Polecam (1) Zaangażowany i troskiliwy personel. Indywidualne podejście do każdego... Rodzic
Bardzo fajne przedszkole (1) Już drugie dziecko posyłam do tego przedszkola, jestem bardzo z niego... rodzic polecam ! polecam !polecam ! wszystkim zastroskanym rodzicom (1) Przedszkole jest super! Panie bardzo kreatywne i zawsze uśmiechnięte :) język... Ewelina polecam Przedszkole (1) Po 3 latach współpracy z przedszkolem wystawiam najwyższą opinię. Do mocnych... Mama Łukasza Uwielbiam Marchewkę :) (1) To miłość od pierwszego wejrzenia :) Profesjonalna opieka pełna czułości,... Anna Cudowne Przedszkole (1) Córeczka uczęszcza do Przedszkola trzeci rok. Z tak cudownymi osobami,... Ann (nie)Drobny szczegół (1) Ogólnie do przedszkola zastrzeżeń nie mam. Boli natomiast to, w jaki sposób... zniesmaczony Polecamy! (1) Super przedszkole! Dzieci mają bardzo ciekawe i urozmaicone zajęcia-... Zadowolona Mama Przedszkole nie jest tanie ale ma zaangażowany personel (1) Wiedza mojego dziecka z angielskiego nie powiekszyla sie wielce, ale za to... Mama 3 latki Wspaniałe miejsce (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim żłobek prowadzony przez Panią Anię. To... Monika Adaptacja na medal! (1) Jest taki poradnik, który jako mama bardzo lubię: "W Paryżu dzieci nie... Szczęśliwa mama zajęcia dodatkowe na bardzo niskim poziome (3) Dziecko nie przynosi do domu nic nowego, mowa o zajęciach dodatkowych. Jak... tata Kompetencja i kreatywność (1) Serdecznie polecam to miejsce. Nasze dziecko przeszczęśliwe a my w pelni o... Joanna nie polecam, choroby, brak organizacji, agresja u dziecka (1) w tym przedszkolu Panie nie przywiązują uwagi do tego czy dziecko jest za... kASIA Dobre przedszkole (1) Dziecko uczęszcza od początku do przedszkola. Jak to początki- były "braki... Beata przedszkole przyjazne dla dzieci i rodziców (1) w 100% zadowolony. dziecko z przyjemnością idzie do placówki :) Krzysztof Najlepsze przedszkole w Gdansku!!!! (1) Wspaniałe przedszkole, polecam wszystkim. Super jedzenie, bardzo dobre... Monika Sympatycznie, kameralnie i czysto. (1) Brawo dla Pań prowadzących za indywidualne podejście do dzieci. Dzięki ich... Mama