Ukierunkowanie na rozwijanie całego człowieka w jego sferze umysłowej, fizycznej, emocjonalnej i duchowej (1) Moja wysoka ocena ogólna wynika z realizacji celu nadrzędnego, jakim jest... Jerzy Szczerze polecam przedszkole MIŚ w Gdyni (1) Mój synek jest bardzo zadowolony z przedszkola, chętnie tam chodzi i opowiada... Mama Jak się nie bać o zdrowie i rozwój dziecka? (1) Zapisać je do Little Harvard, po prostu. Najlepsze jest to, że nie trzeba... Mama Córki (od 4 mscy w Little H
Przedszkole NIE dla niesamodzielnych dzieci (1) Niestety mam kilka zastrzeżeń do tej placówki. Przede wszystkim byłam... Mama przedszkolaka Przedszkole idelane dla malucha (1) Zapisałem do przedszkola Marchewka córkę jak miał niecałe 3 latka. Bałem się,... Tata przedszkolaka Wspaniałe przedszkole! Polecam! :) (1) Wspaniała kadra, przedszkole dobrze wyposażone, różnorodne zajęcia dodatkowe,... Anna Wychowawczynie na medal (1) Dwa obce języki, ładnie i starannie wyposażone pokoje to oczywiście bardzo... KachnaGrubachna Nieprofesjonalna dyrektorka (2) Pani dyrektor tego przedszkola i szkoły podstawowej jest kompletnie... Zawiedziona żłobek (1) mój synek zaczął uczęszczać do grupy żłobkowej i jestem bardzo zadowolona -... Ola SUPER PRZEDSZKOLE (1) Serdecznie wszystkim polecam to miejsce , przedszkole jak i obsługa jest na... Maciej Kukliński Polecam (1) Corka w podskokach pedzi do przedszkola i nie chce wychodzic do domu.... BM Polecam! (1) Polecam to przedszkole!Panie bardzo sympatycznie i profesjonalne, właściciele... jolaw super przedszkole (3) Największą zaletą przedszkola jest niewielka ilość dzieci , dzięki temu do... Monika Szczerze polecam, świetne przedszkole " Stumilowy Las" !!! -:) (1) Jestem mamą trzylatka. Szukałam długo fajnego przedszkola, które spełniało by... Natalia Przedszkole Bajeczka (3) Witam,mam pytanie... Co sądzicie o tym przedszkolu,czy są normalne... ann Delfinek - miłe zaskoczenie (1) Małe kameralne przedszkole. Profesjonalne podejście opiekunek do dzieci.... Sylwia Fatalne podejście Pani dyrektor (1) Przedszkole Start.. Byłam tam dziś na spotkaniu z Panią dyrektor. (spotkanie... Mama Rewelacyjne miejsce. Polecam! (1) Wspaniałe przedszkole. Córka chodzi do niego dosłownie w podskokach. Zajęcia,... Daria Polecam;-) kolorowy domek;-) (1) Witam serdecznie. Nasza 2.5letnia córka uczęszcza do kolorowego domku ok 7... Angela nowe (1) Opinie poniżej nie są o tym przedszkolu tylko o Małych Mistrzach, od września... kalina