Wyjątkowe przedszkole, wyjątkowy personel (1) Jestem babcią przedszkolaka z grupy Pani Ani. Podpisuję się pod wszystkimi... Babcia Polecam (1) Syn chodzi do przedszkola od września i jestem bardzo zadowolona.... Marta Bardzo dobry żłobek (1) Żłobek "U Cioci Kloci" zapewnia serdeczną i profesjonalną opiekę nad... mama Ewy
Nowe przedszkole (1) Na początku bałam się dać dziecko do przedszkola, które jest nowe i nie ma... Non-na Polecam z czystym sumieniem (1) Miałam mieszane odczucia co do posyłania dziecka do przedszkola... Mama Z. Przedszkole MegaMocni (1) Od października mam córkę w grupie młodszych dzieci przedszkolnych. Panie-... pasqudka tamata - opinia (2) przedszkole, które spełniło nasze oczekiwania w 100 %, dziękuję i polecam... tamata wyjatkowe miejsce (1) Moja druga coreczka uczeszcza do zlobka od ponad pol roku. Jestem bardzo... Mama Marysi Fajne miejsce (1) Po miesiącu uczęszczania naszego dziecka do przedszkola mamy świadomość, że... P Przedszkole nastawione na rozwój dziecka (2) Przedszkole w szerokim tego słowa znaczeniu jest nastawione na rozwój... B. i K. Domańscy Specjalne podziękowania dla dyrekcji (1) Wielkie podziękowanie dla dyrekcji placówki za tak profesjonalne podejście do... Mama Wyjatkowe przedszkole :) (1) To bylo pierwsze przedszkolne doswiadczenie zarowno Antosia jak i nasze, i... Monika Najlepsze miejsce dla Malucha! (1) Moja córka jest zachwycona! Po dwóch tygodniach już śpiewała angielskie... Danusia Jesteśmy bardzo zadowoleni. (1) Przedszkole rewelacyjne. Świetna i zawsze uśmiechnięta kadra. Super pomysły... Kam godne polecenia (1) W tym roku stanęłam przed trudnym wyborem przedszkola dla mojej 4 letniej... Mama zadowolonej 4-latki Kot Edward (1) Jestem tatą dwóch super małych facetów. Obydwaj chodzili do Kota Edwarda.... Mariusz poprostu dobre przedszkole-polecam (1) Zmieniliśmy placówkę dla swojej córki własnie na Dobre Przedszkole z uwagi na... Rodzice Naprawdę fajne przedszkole... (2) Przedszkole z bardzo zaangażowaną i profesjonalną kadrą. Córka chodziła z... migro solidnie (1) solidna opieka i pewność, że dziecko otrzyma to co jest potrzebne - bardzo... Edda Bardzo zadowolony (1) Chciałbym podzielić się opinią na temat przedszkola w Bąkowie dziecko chodzi... Marcin