Przedszkole "Przymierze z dzieckiem" (1) Moja córka uczęszczała do przedszkola "Przymierze z dzieckiem" przez dwa... Joanna Wspaniałe przedszkole (1) Rodzinna atmosfera, zaangażowanie Pana i Pań oraz cudowna opieka w pełni... Małgorzata B. SUPER PRZEDSZKOLE (4) Polecam wszystkim rodzicom a szczególnie dzieciom!!! TO NAJLEPSZE PRZEDSZKOLE... mama 4-latki
Polecam jak najbardziej!!!! (1) Mój synek chodził rok do tego przedszkola, był baaardzo zadowolony. Wiele... Mama Tymka Polecam (1) Przedszkole z najlepszą ofertą edukacyjną w okolicy, własny ogród i plac... mama Monika Doskonałe przedszkole. (1) Moja córka w czerwcu po 3 latach opuściła przedszkole Trzynastka. Mam... zobzol Zdecydowanie odradzam. (2) Kosmiczne opłaty miesięczne, praktycznie zerowa ilość zabawek w salach, słabe... Rodzic Rozsądna cena i zadowolone dzieci (1) Uśmiechnięte dzieci, które nie chcą wracać do domu a rano chętnie idą do... Mateusz Drogie Mamy! (1) Drogie Mamy! Polecam to przedszkole z jednego najważniejszego powodu, że... Joanna Bardzo polecam (1) Moja córka przez 4 lata uczęszczała do tego przedszkola i na zakończenie obie... Katarzyna Polecam najlepsze przedszkole w trójmieście (1) Jedyne przedszkole w okolicy, które ma tak szeroko rozbudowaną ofertę.... Kasia Moje dziecko nie chce z przedszkola wychodzić (1) Przedszkole świetne, posiada własny plac zabaw z kulkami i duży ogród. Dzieci... mama Bardzo fajne przedszkole! (1) Jestem zadowolona z przedszkola Horyzoncik, a moje dzieci uwielbiają tam... Basia Aga - opinia (1) Pani dyrektor bardzo stara sie i dba o rozwój dzieci,poprzez różne atrakcje... Aga Super przedszkole! (1) Ciepłe, domowe przedszkole!profejonalna kadra nauczycielek, cudowne podejscie... Magdalena Najlepsze przedszkole (1) W zeszłym roku w sierpniu do przedszkola ruszył starszy syn (2,5roku).... Magda Polecam domowe przedszkole (1) Miałam okazję być w tym przedszkolu i poczuć spokój i zobaczyć uśmiechnięte... Joanna Radość, szczęście i bezpieczeństwo (1) Drodzy rodzice, jeżeli zastanawiacie się, do którego przedszkola oddać Wasze... Mama dwójki maluchów Super półkolonie (1) Moje dziecko spędziło 3 FANTASTYCZNE tygodnie na półkoloniach w Centrum... Gosia Profesjonalna i miła opieka jak w domu. (1) Bardzo profesjonalna i miła Pani, która do dzieci podchodzi bardzo... Zadowolona mama