Super! (1) Wydaje mi się że to jednak jedno z najlepszych przedszkoli w Rumi polo9999 Przedszkole przyjazne dzieciom (1) Mój synek uwielbia chodzić do przedszkola a swoje Panie ubóstwia. Kiedy... szczęśliwa mama Najlepiej wydane pieniądze w życiu:-) (1) Fantastyczne miejsce, cudowne Panie! Córka uczęszczała do Przymierza przez 3... mama Magda
POLECAM !!!! (1) Córka chodziła do 3 przedszkoli- to jest jedyne, gdzie chodzi z wielką... Ania P Mama Krystiana- Opinia (1) "Przedszkolaka" polecam szczerze i z przekonaniem. Panie są oddane, miłe i... Mama Krystiana Mama Krystiana- Opinia (1) "Przedszkolaka" polecam szczerze i z przekonaniem. Panie są oddane, miłe i... Mama Krystiana Mama Krystiana- Opinia (1) "Przedszkolaka" polecam szczerze i z przekonaniem. Panie są oddane, miłe i... Mama Krystiana Tata i Mama (1) Super przeczkole Fachowa opieka i super zajęcia dla dzieci Syn (4lata) sam... Mama i Tata Przedszkole na 6+ (1) Świat Smyka = strzał w 10:) Cudowne przedszkole, wspaniałe wspierające Panie.... Mama:) mamaa - opinia (1) Polecam to przedszkole.Jestem zadowolona z jego funkcjonowania i podejścia do... mamaa Przedszkole Rewelacja...POLECAM!!! (1) Jestem pod wrażeniem tej placówki. Bardzo miła atmosfera świetna kadra. Mogę... Kasia Świat Smyka (1) Nasz synek chodzi do przedszkola od 2,5 lat (czyli już 1,5 roku), jesteśmy... Asia superzedszkole (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola. Czasami nie chce z niego... Mama szczerze polecam! (1) Polecam przedszkole Świat Smyka! Bardzo fajna i wykształcona kadra.... ahati Gosia M. - opinia (1) Moje dzieci od 4 lat z ogromna checia uczeszczaja na zajecia do Swiata... Gosia M. Nie mogliśmy lepiej trafić :-) (1) Opieka - Wychowawczyni grupy starszej jest wspaniała i sama w sobie doatalaby... mama przedszkolaka dla malucha i starszaka :) (1) Doskonale wyposazone przedszkole, z doswiadczona kadra, ktora kocha dzieci i... Mama Cudowne miejsce (1) Z całego serca polecam Świat Smyka. Cudowna ciepła atmosfera - wspaniała... Ula Polecam! (1) Naprawdę godne polecenia przedszkole:wyżywienie-dbałość o jakość... Mama Niusi Polecam! (1) Wspaniałe przedszkole! mama