Niestety (1) Po zapewnieniach Pani właścicielki o ofercie itp szybko podpisaliśmy umowę bo... Marek Polecam (1) Może ktoś kto kiedyś posyłał swoje dziecko do tego przedszkola ma inne... mama Przytulny Kącik (1) Jestem zadowolona z miejsca jakie wybrałam dla mojego synka. Sympatyczna... mammma
Wspaniale miejsce, w ktorym ciagle cos sie dzieje (1) Synek chodzi juz do tego przedszkola prawie od roku i jestesmy bardzo... Agnieszka Nie polecam specjalnie (1) Skrajne opinie widzę, więc napiszę swoje zdanie. Nie będę się rozpisywała,... Marta Całkiem realne Królestwo Fantazji (2) Szukaliśmy przedszkola, które będzie blisko od domu i po drodze do pracy, z... Rodzice Jaśka Miejsce godne polecenia (2) Szukałam przedszkola dla córki, które spełniałoby większość z moich oczekiwań... Natalia Przedszkole idealne! (1) Wspaniałe miejsce, cudowne Panie, dobra ofera edukacyjna i przyjazna, wręcz... Małgorzata Linkolned - opinia (2) Korzystałam z przedszkola i jestem pełna podziwu dla profesjonalizmu jakim... Linkolned Dzieci z rocznika 2012 - rozpoczynające w tym roku przedszkole nr 2 (2) witam wszystkich rodziców .Poszukuję kontaktów z rodzicami dzieci - które... Marzena Najlepsze przedszkole (1) Przedszkole bardzo przyjazne dziecku. Nie ma zmuszania do jedzenia, w grupie... Mama Dziękujemy za opiekę (1) Przedszkole jest naturalną kontynuacją po żłobku Maluszek. Jesteśmy... Domaniewscy Polecam szczególnie dla maluchów! (1) Miejsce dość małe, ale dzięki temu kameralne i przytulne. Synek poszedł tam... Kasia Cudowne miejsce:) (1) Nasza córka zaczęła uczęszczać do grupy żłobkowej gdy ukończyła 9... mama Poli Najlepsza opieka dla Maluszka (1) Polecam z całego serca żłobek U Cioci Kloci wszystkim Rodzicom! To miejsce... Beata mama Jacka - opinia (1) To przedszkole jest świetnym miejscem do opieki i rozwoju dziecka.Panuje w... mama Jacka Kolorowe na medal! (1) Polecam z całego serca. Do przedszkola uczęszcza dwójka moich dzieci z czego... Monika BZDURY WYPISUJECIE !!! (1) Pani Aneto,mam zupełnie odmienne zdanie. opiekunki są super, młode maja... Kasia jak ktos sie zastanawia to polecam (1) Witam moja córka chodzi już od września jest bardzo zadowolona . Panie są... mama Panie pracujące w przedszkolu (3) Witam, czy jest tutaj rodzic, który wymieni nauczycielki pracujące w... Marta B.