Super przedszkole!! (1) Córka chodzi do tego przedszkola- jest baardzo zadowolona. Nie może się... Mama przedszkolaka przedszkole jakich mało (1) Ja uważam że Kolorowe przedszkole jest super, moja córeczka jest bardzo... mama Julki :) Raczej nie polecam (1) Niestety raczej mam złe doświadczenia z przedszkolem Kolorowym. Panie... Aneta
Bardzo mieszane uczucia... (1) Moje dziecko w tym roku kończy "przygodę" z przedszkolem...mam bardzo... Ania Polecam (1) Moje dziecko było z tych nielubiących przedszkola w pierwszym roku ,... Anna Super przedszkole - polecam! (1) Super przedszkole, opieka rewelacyjna, bardzo dużo ciekawych zajęć... Mama przedszkolaka Najlepsze Przedszkole (1) Przedszkole na 6+. Przesympatyczne Panie, pełne ciepła troski, uśmiechu i... mama Hani BAAARDZO POLECAM (1) moj syn kocha to przedszkole , Panie wychowawczynie sa wykwalifikowane i... zadowolona mama Izabella - opinia (1) Cudowne miejsce. Mój mały synek pokochał od pierwszego dni. Panie bardzo... Izabella Na prawde polecam:-) (1) Mój synek uwielbia swoje przedszkole.Uczęszczał jeszcze w poprzedniej... Magdalena Jest ok (1) Polecam również Calineczka- Klub Dziecięcy na Morenie Olimpia222 LOL (1) Moje dziecko jest już w drugim oddziale tego przedszkola. Zaczęło od żłobka i... chris super przedszkole (1) Przedszkole bardzo przyjazne dzieciom i rodzicom, cały czas coś tam się... mama przedszkolaka Będziemy tęsknić (1) Najważniejszym dowodem na to, że warto korzystać z opieki Przedszkola... troskliwa mama Polecam (5) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola. Córeczka jest zadowolona, chętnie... Ania Super miejsce! (1) Córcia zaczęła chodzić do żłobka gdy miała rok i 2 m-ce. Ogromny stres i... Ania i Ewka Step by Step (1) Mój syn chodzi do tego przedzkola już trzeci rok. Jestesmy bardzo zadowoleni.... Ewelina Wymarzone miejsce dla mojego dziecka:) (2) Obserwując przez kilka dobrych lat funkcjonowanie tego miejsca, jestem pełna... Ona Łatwość nawiązywania kontaktów, poczucie własnej wartości, języki (2) Moja córka uczęszcza do tej placówki. Nim posłaliśmy ją do przedszkola... Tata Rozczarowanie, może bedzie lepiej ... (4) Zgadzam się z Poprzedniczką odn. jadłospisu - za tę cenę posiłki powinny być... Monia