Bogucka Donata - opinia (1) synek bardzo lubi przedszkole, jedzonko zdrowe, jak w domu. Warunki super,... Bogucka Donata JolaL. - opinia (1) Świetne przedszkole pod wieloma względami. Bogata oferta jak chodzi o... JolaL. Tomasz - opinia (1) Polecam Przedszkole Bajkoland. Dzieci mają bardzo dużo ciekawych zajęć,... Tomasz
Przedszkole godne polecenia (8) Nowoczesna placówka, domowa atmosfera, bogate wyposażenie, piękne, kolorowe... Dorota i Wojtek Radeccy od Ani ( MamaPoli - opinia (1) Polecam bardzo, dzieci są tu w pełni zaopiekowane, Ciocie sa niesamowite,... MamaPoli Gaja - opinia (1) Polecam , świetne przedszkole, bardzo dobra kadra, opieka na wysokim... Gaja Dawid Kitka - opinia (2) Polecam placówkę. Super opiekunkowe, widać że ludzie z powołaniem bo... Dawid Kitka Arek - opinia (1) Przedszkole mogę polecić z czystym sumieniem. Miła i profesjonalna kadra... Arek Alicja D - opinia (1) Bardzo fajna placówka, sympatyczne wychowawczynie, dziecko szybko sie... Alicja D Kamila Kisz - opinia (1) Super podejście do dzieci. Naprawdę widać że zajęcia są przemyślane a dzieci... Kamila Kisz Ksenia - opinia (3) Zmiana przedszkola na Bajkoland mojej córce wyszła tylko na dobre. W... Ksenia Mama Kornelii - opinia (4) Fantastyczne przedszkole, daję mojemu dziecku to co potrzeba. Nawet w tym... Mama Kornelii Aga - opinia (3) Ode mnie jako mamy same wysokie oceny dla Przedszkola! Jestem zadowolona... Aga klara - opinia (1) Swietne miejsce pozwalajace dzieciom rozwijac sie, uczyc i nawiazywac relacje... klara Magda M - opinia (2) Dobra opieka, bardzo ciekawe, rożnorodne zajęcia. Super podejście językowe.... Magda M Marcin - opinia (2) Panie opiekunki zajmują się dziećmi z pasją. Bardzo wysoki poziom usług. Marcin marika - opinia (1) Świetne przedszkole, lepiej nie mogliśmy trafić dla Amelki. Polecam. Kadra... marika Patrycja - opinia (3) Super placowka, fantastyczna opieka, "ciocie" sa bardzo zaangazowane i widac,... Patrycja dominika w. - opinia (3) Polecam wybrać to przedszkole dla waszych dzieci bo pracują tutaj bardzo... dominika w. kasia - opinia (1) Swietna placowka. Bardzo zaangazowana opieka, "ciocie"swietnie zajmuja sie... kasia