Przedszkole dla Wymagających "Czarodziejski Gaj"-Pogórze, Obłuże , Kosakowo

Temat dostępny też na forum: Obłuże Kosakowo
Witam serdecznie,z przyjemnością informujemy Państwa, iż od 12 października ruszyła akcja rekrutacyjna
przyszłych przedszkolaków do naszej niezwykłej placówki w Gdyni-Pogórzu.Przedszkole "Czarodziejski Gaj" to
jedyne w swoim rodzaju miejsce stworzone z myślą o rozwoju dzieci.Przedszkolak spędza u Nas aktywnie czas
na nauce poprzez zabawę. realizujemy Program dla Przedszkoli MEN a zajęcia prowadzą dyplomowany logopeda
oraz nauczyciel mianowany.Nauka przebiega w dwóch grupach wiekowych.
Dzieci codziennie wykonują inne zadania plastyczne , uczą się nowych piosenek i wierszyków a także biorą
udział w balach, teatrzykach, spotkaniach z ciekawymi osobami.
Codziennie prowadzone są zabawy w języku angielskim, gimnastyka korekcyjna, zabawy taneczne, ruchowe i
rytmiczne na sali gimnastycznej.
Nasza sala zabaw to niezwykły świat dziecka, w środku sali stoi "domek na drzewie", nowoczesne i bezpieczne
wnętrza zachęcają do odkrywania i zabawy z rówieśnikami.

Obejrzyj naszą placówkę na You Tube - www.youtube.com/watch?v=hZ-ZtDo_fS8

Przedszkole oferuję możliwość opieki :
-karnet 10-ciu całodziennych wejść (400zł)
-opiekę pełną 5-godzinną (450zł)
-opiekę 10- godzinną (650zł).
-wstęp dla każdego to koszt 10zł/za godzinę(bez posiłków)

Dodatkowo należy opłacić pełne wyżywienie( śniadanie, obiad-zupa + drugie danie, podwieczorek, przekąski,
napoje, woda mineralna, ubezpieczenie) 200 zł/ miesięcznie.

Dokładnych (wyczerpujących) informacji udzielimy osobiście lub telefonicznie pod nr tel. 793-578-206 a także
na czarodziejskigaj-poczta@wp.pl . Zapraszamy wszystkich jeszcze nie zdecydowanych, szukających
prawdziwego "przedszkola marzeń" dla swojego dziecka.
Dyrektor Czarodziejskiego Gaju

www.czarodziejski-gaj.pl
Kontakt
tel. 793-578-206
czarodziejskigaj-poczta@wp.pl .

www.czarodziejski-gaj.pl
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Przedszkole dla Wymagających

nie polecam, jak sam tytuł wątku wskazuje,pozory mylą
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

fredzia,dlaczego nie polecasz?chcialabym tam wyslac mojego synka.mozesz napisac cos wiecej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydaje mi się w tym wypadku, że papier wszystko przyjmuje, nie ma to jak dobra reklama ale ja osobiście skłaniam się do przedszkola Podniebny Raj, które jest pod opieką Pomorskiego Kuratora Oświaty, zresztą podaję linka www.podniebnyraj.pl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 21

~fredzia: Błagam, przestańcie już spamować! Aż się odechciewa wchodzić na to forum jak się co chwilę trafia na reklamy pisane przez rzekomych "zadowolonych klientów".
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

dora, a ja bym sprawdziła wszystkie przedszkola w okolicy...czego się dowiesz z internetu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

...racja , ja tak zrobiłam i chyba zdecydujemy się na czarodziejski gaj na ul.szkolnej. Ale na razie chyba tylko na 3 godzinki dziennie(mateuszek ma dopiero 2,5 roku)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam,
moje dziecko uczeszczalo do przedszkola "Czarodziejski Gaj" od marca 2010 do sierpnia 2010. Gdy zaczynalismy przygode z przedszkolem synek mial wtedy 2,5 roku. Zajecia traktowalismy jako przygotowanie do przedszkola calodziennego panstwowego. Do tego przedszkola synek uczeszczal bardzo chetnie, wrecz nie chcial z niego wychodzic :). W tym czasie moje dziecko bardzo sie rozwinelo, nauczylo sie samo jesc, zalatwiac potrzeby fizjologiczne, spiewac piosenki, a nawet liczyc po angielsku do 10 w ciagu jednego dnia. Moim zdaniem duzym plusem tego przedszkola jest indywidulane podejscie do przedszkolaka. Pani Mariola jest wspanialym pedagogiem, ktory doklada wszelkich staran, aby umilic dzien w przedszkolu. Przy czym scisle informuje rodzicow, jakie postepy osiagnelo dziecko i nie ignoruje prosb rodzicow.
Obecnie synek uczeszcza do przedszkola panstwowego i codziennie mowi o 'tym przedszkolu, do ktorego uczeszczal wczesniej'. Z przykroscia musze stwierdzic, ze przedszkole panstwowe jest dla mnie wielkim rozczarowaniem ... A cenowo wychodzi tak samo, jesli nie drozej. Najprawdopodobniej zdecydujemy sie na powrot do Czarodziejskiego Gaju w najblizszym czasie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam sie z ,,mama'' to super przedszkole
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam sie.
Powinno byc jeszcze: przedszkole dla chcacych wyrzucic kae i nie interesowac sie tym, co robimy"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

Co racja to racja :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

mój synek uczeszcza do POZIOMKOWA w mostach i jest bardzo zadowolona Czarodziejski Gaj mniej mi się podobał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...