Przedwczesny wytrysk u faceta. Co na przedluzenie stosunku ? forum
Z góry przepraszam że zawracam wam głowę na forum bo widzę że tutaj są poważniejsze tematy poruszane ale mam mały, dla mnie olbrzymi problem. Od jakiegoś czasu zmagam się z przedwczesnym wytryskiem który powoduje to że stosunki seksualne z kobietami są bardzo krótkie. Jak krótkie ?. Czasami dosłownie 5 minut czasami udaje się dobrnąć do 20 minut i wytrysk. Jest to sytuacja totalnie dla mnie poniżająca bo kobiety z którymi się spotykałem miały już jakieś wcześniejsze doświadczenia seksualne z mężczyznami i zawsze porównywały do wcześniejszych kochanków takich którzy potrafili nawet godzinę uprawiać intensywnie seks i nie dochodzili tak szybko. Mam pytanie czy macie może jakiś konkretny i skuteczny sposób żeby przedłużyć stosunek czy wstrzymać wytrysk zaznaczam że porady typu zrób sobie wcześniej ręka to za drugim razem będziesz mógł dłużej na mnie nie działają z prostego powodu. Po prostu gdy zrobię to wcześniej ręką kobieta już mnie tak nie podnieca i mam problem z erekcją. Po drugie z członka jeszcze przez wiele godzin może wypływać nasienie i może dojść do zapłodnienia przy stosunku przerywanym. Interesują mnie jakieś środki które skutecznie przedłużyłyby stosunek albo jakieś techniki medytacyjne, świeczki zapachowe czy może jakieś olejki eteryczne itp...?.