Przegląd roweru Gdynia

Temat dostępny też na forum: Wzgórze św. Maksymiliana
Witam

Chciałabym zrobić prezent mężowi i oddać do przeglądu jego rower tak abyśmy za tydzień mogli się wybrać na rodzinną wyprawę za miasto. Czy ktoś może polecić odpowiednie miejsce w Gdyni (najchętniej centrum, redłowo, wzgórze) gdzie mnie za mocno nie naciągną na niepotrzebne naprawy i zrobią co trzeba?

dzięki i pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przegląd roweru Gdynia

znam dobre miejsce jednakże na Obłużu... fachowo i tanio! jak coś to namiar podam na meila.

Gdyńskie "Cyklo" jest OK ;)

poprosze ten kontakt, potrzebuje fachowego centrowania kolek (16 szprych) do mojej szosy.

Przy okazji przestroga!!! Ostatni uslugodawca przegiął, ponieważ po 100km kolo sie rozjechalo, nastepnie pekla szprycha. Gość jeszcze nagiął z ceną. Przez telefon powiedział, że centrowanie to od 15 PLN(fajnie pomyslalem bo niedrogo), a wziął ponad 32,5 za jedno kołko.

UWAGA Rowerowy, którego NIE POLECAM znajduje się w Gdyni na Morskiej przy estakadzie.

zapomniałem nadmienić, ze chodzi mi ten kontakt na Obłużu

Barry ślij prosze na teofil@pokerplay.pl

polecam serwisrowerowy.net na morskiej w gdyni obok Zuchlińskiego.
Rower zrobiony na poczekaniu

Sportland (Redłowo, ul. Powstania Styczniowego). Marże na sprzęt jakby ciut wyższe, niż gdzie indziej, ale mechanicy tam raczej zawsze dobrzy byli.

pozdr

Chciałabym zrobić prezent mężowi

"Chciałabym zrobić prezent mężowi"

- to bardzo niebezpieczny prezent, bo być może mąż poważnie traktuje swój rower i nie powierza sprzętu w obce i do tego niesprawdzone osobiście ręce.

Ja byłbym z pewnością niezadowolony mówiąc "delikatnie"

Re: Chciałabym zrobić prezent mężowi

jakby powaznie traktował swój rower, to raczej nie wymagałby przeglądu, right? Więc pomysł jak najbardziej na miejscu.

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...