Przegląd techniczny laptopów

Komputery przenośne to nie urządzenia działające wiecznie.
Ich lekka konstrukcja, będąca kompromisem między mobilnością a wydajnością wymaga – wbrew pozorom – należytej opieki ze strony właściciela, jeśli ten nie chce, by jego sprzęt padł zaraz po okresie gwarancyjnym.

Może Cię to zdziwić, ale Twój laptop naprawdę potrzebuje regularnego czyszczenia i przeglądów jego stanu technicznego. To znaczy - o ile oczywiście chcesz, by działał bezawaryjnie przez długi czas.
70% awarii laptopów z jakimi spotykamy się na co dzień mogłoby w ogóle nie powstać, gdyby użytkownik raz na kwartał poświęcił kilkadziesiąt złotych na przegląd swojego urządzenia.

Oferujemy:
- sprawdzanie stanu dysku twardego
- monitoring temperatur najważniejszych układów laptopa
- czyszczenie układu chłodzenia
- testy stabilności
- testy obciążeniowe
- monitoring systemu operacyjnego pod kątem możliwych zagrożeń / szkodliwego oprogramowania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

takich bajek na stronie nigdzie nie widziałem !!!

i te fotki.... mam lapka 5 lat i to z tych co niby najbardziej wadliwe /asus/. jest jak nowy ! nic nie pęka i temperatura 38-55 stopni. straszą i bujają.. chcą robić czyszczenie raz na kwartał ?!!!!! szkoda że na stronie nie dają cennika swoich usług w tym zakresie. to koszt średnio 80-120 zł!! policzcie to x4. cwaniaki wmawiające usterki. pastę wymieniamy przy pierwszych objawach przegrzewania a nie profilaktycznie. no chyba że już jest rozebrany z innego powodu. 18 lat pracuję w it i takich bajek już się nasłuchałem od tych pseudo fachowców. obsługuję wielu ludzi i tylko dlatego do mnie wracają bo nie karmię ich takimi bzdurami i nie straszę. wystarczy wytłumaczyć co trzeba robić....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne (14 odpowiedzi)

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne Witam, kupię stare papierosy z PRL lub zagraniczne...