Przeterminowane jedzenie dla dzieci w supermarkecie

Opinie do artykułu: Przeterminowane jedzenie dla dzieci w supermarkecie.

O tym, jak uważnie trzeba sprawdzać datę ważności produktów spożywczych przekonał się nasz czytelnik, który na półkach w Tesco przy ul. Opolskiej w Gdańsku znalazł przeterminowane jedzenie dla dzieci. Do tego sprzedawane w cenie promocyjnej.

We wtorek nasz czytelnik, pan Adrian, nagrał film, na którym widać, że w jednym z supermarketów można dostać w promocji przeterminowane jedzenie dla dzieci. Jak podaje, sprawa dotyczy sklepu Tesco przy ul. Opolskiej w Gdańsku.

- ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sklad sloika hipp z łososiem to 8% losos, marchew, ziemniaki, gotowany ryz i olej rzepakowy. Gdzie te zabojcze składniki? Nie badzcie hipokrytami bo składu tych niby swiezych warzyw i owocow tez nie znacie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tesco wogóle powinno zniknąć

z mapy handlowej Gdańska i pewnie całej Polski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tam nie ma Biedronki

przy skrzyżowaniu Al. Niepodległości i 23-go Marca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale w sloiczkach mięso jest czystsze bez hormonow i syfów, ktore hodowcy daja

pracowałam kiedyś dla producenta słoiczków--ciągłe kontrole, kontrole hodowli, wysokie kary- to idzie na zachód i jest wciąż badane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Piwo smakuje najlepiej , kiedyś miałem dylemat co lepiej smakuje piczka czy piwo ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

???

Wydaje mi się, że niekoniecznie pracownik zawinił. Może ktoś kazał mu to zrobić, np odgórnie dostali polecenie. Nie wiemy. Oczywiście, za wszystko odpowie ten pracownik i go zwolnią...I tak to się będzie w kółko toczyć.

Nie ma sie czym chwalić

skoro nie poczułeś ze piwo jest zepsute, przeterminowane piwo smakuje paskudnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

?

Dlaczego frajerem? Miałam ochotę to kupiłam

A w handlu jest gdzies lepiej?cała ta branża jest pograzona w nowoczesnym niewolniectwie załozyc i dzialac tam w zwiazku zawodowym to pewna droga do zwolnienia.tyle ludzi ile pracuje w handlu a zaden rzad tego nie dostrzegał...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

błąd ludzki

to pracownik zawinił...
to nie jest wina Tesco

oj tam....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ciekawe czy pan Adrian poinformował o tym fakcie obsługe sklepu

czy niesiony żądzą zaistnienia dał od razu info do mediów...

idi...oci!!

Jeżeli marchewka lub jabłko są od zaufanego sprzedawcy i jestes na 100% pewna ze nie sa pryskane to ok ale jeżeli kupujesz warzywa w supermarketach z nie znanych plantacji to możesz zrobić krzywdę dziecku. Pamiętajcie ze warzywa i owoce w sloiczkach sa przepadane przez specjalustow. Więc pozdrawiam nadgorliwe mamy ktore gotujac swoim dzieciom marchewke GMO z tesco doprowadza do zachwiania gospodarki trawiennej swojego malenstwa.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

kwestia czy ta data to

"należy spożyć przed" czy "najlepiej spożyć przed"

Nie zwalaj na datę. Pić to trzeba umieć a nie nachlać się jak prosię
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0