Przeterminowane jedzenie dla dzieci w supermarkecie

Opinie do artykułu: Przeterminowane jedzenie dla dzieci w supermarkecie.

O tym, jak uważnie trzeba sprawdzać datę ważności produktów spożywczych przekonał się nasz czytelnik, który na półkach w Tesco przy ul. Opolskiej w Gdańsku znalazł przeterminowane jedzenie dla dzieci. Do tego sprzedawane w cenie promocyjnej.

We wtorek nasz czytelnik, pan Adrian, nagrał film, na którym widać, że w jednym z supermarketów można dostać w promocji przeterminowane jedzenie dla dzieci. Jak podaje, sprawa dotyczy sklepu Tesco przy ul. Opolskiej w Gdańsku.

- ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Tesco powinni popatrzeć kogo zatrudniają.
Raz,że pracownice są leniwe i często nie chcą pokazać co gdzie leży - machną ręką w bliżej nieokreślonym kierunku -''tam!'' (Tesco w Gdyni na Kcyńskiej zostalo przerobione na Tesco Express i niezły bajzel tam się zrobił) a na delikatną uwagę ''pani obowiązek to wskazać mi gdzie są dane produkty'' plują jadem.
Dwa : Bezczelne kasjerki, które myślą,że są pępkiem świata.
Kiedyś przy zakupie alkoholu podważały moją tożsamość na podstawie,iż na zdjęciu z dowodu wyglądam nieco inaczej niż obecnie (ścięłam włosy itp).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kupiłem przeterminowaną gorzałę w monopolowym

wypiłem całą butlę i nic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałam kiedyś w Geant

i znalazłam przeterminowane ketchupy, jakies wafelki i owoce suszone, zgłosiłam to kierownikowi działy (który był wyjątkowo nieuprzejmy, nawet chamski) i kilka dni pózniej te rzeczy stały znów na półce. To ja je jeszcze raz do magazynu na stertę przeterminowanych a po kilku dniach znów je wystawili. Ketchupy dali chyba nawet na promocje.
Taka to polityka sklepu
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

teraz to tylko czekac na Plac Macierewicza

i pomniki co 100 metrow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zadna nowość od kiedy zaczelam samodzielnie robic zakupy jako mala dziewczynka ok. 30 lat temu, to mama mówiła ze mam brac towar z tyłu półki bo te z przodu to sa przeterminowanie. Teraz zmieniło się to ze wystawiają przeterminowane na promocje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystarczy modlitwa w sejmie o deszcz

modlitwa o urodzaj, modlitwa o mannę, kasę z nieba,
wszystko się znajdzie, bowiem mamy cudotwórcę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam blender firmy MPM. Kupilam taki do miksowania zupek dla dziecka i od 8 lat dziala bez zarzutu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

tiaaaa

moje dziecko ma dziś 8 lat, jadło słoiczki do 4 roku życia, jest zdrowe, bez alergii, nie choruje, prawidłowo się rozwija i rośnie, szkła nigdy nie trafiłam czy innych śmieci, widać ktoś pamięta panią która trafiła takie danie marki "G" i glupio wkręca że sam tak miał
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tesco kłamie

Pracuję w handlu od dawna i wiem że produkty po terminie nie raz wystawia się w promocji by je sprzedać często za pół ceny , gdyż jeśli tego jest dużo to właściciel nie chce tego wyrzucać więc zaryzykował i wystawił na półki z nadzieją że będzie mieć jak najmniejszą stratę .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz to nawet cały rok będzie ładna pogoda.

Aura wie lepiej. Już od pewnego czasu zima coraz słabsza, przyroda tak wita nadchodzącego zbawcę Polski.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmmm, akurat to czym sie karmi malutkie dziecko jest naprawde wazne.

Jedź na południe,

tam musi być jakaś większa kultura.

Swieta racja. Zal tylko ze Zelmera juz nie ma, przejal go Bosch. Ich miksery i blendery to porazka w porownaniu do Zelmera.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

i chwalisz się taką znajomością?

Problemem jest ogólna nieuczciwość.. dostawca marchwi.. producent sprzedawca... czy są jeszcze przedsiębiorcy, którzy mają jakiekolwiek standardy etyczne ?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

w leclerku bylo mleko tydzien po terminie :D

taki detal :D

a Carrefour na Morenie? TO samo!

a Carrefour na Morenie? TO samo!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jo - oczywiście Budyń winien przetereminowanego żarcia w markecie

Trzeba zrobić ogródek na balkonie - jakaś kura, świnka, domowy wyrób zawsze pewny.
Jak znajdę przeterminowaną gazetę w kiosku - też o tym napiszę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ostatnie 8 lat nauczyło ludzi cwaniactwa i oszustwa,ale na szczęście się to kończy.

Ostatnie sprawy uniewinniające także.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

sanepid to oni maja w..........kieszeni........U nas przeciez wszystko da sie zalatwic. Co tam zdrowie innych, liczy sie zysk.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1