Przychodnia Kielno Bojano

Gościu z przychodni w Kielnie co się kierownikiem zowie to cwaniak i nieprzyjemny typ. Bezpodstawnie zablokował mi możliwość rejestracji przez internet. Niemożna się zarejestrować telefonicznie, panie w rejestracji nie dobierają telefonów do godziny 11. Kiedy już odbierają to informują ze brak miejsc i ze rejestracja jest od 8 :o.masakra cofamy się do średniowiecza. Jak mam się zarejestrować z dzieckiem które ma wysoką gorączkę na wizytę??? Kiedyś byliśmy świadkiem czekając w Bojanie na wizytę jak Wójt z córką wszedł bez kolejki. Widzę ze nie jestem zbyt znaną osobliwością ażeby dostać się przyzwoicie do lekarza. Mam nadzieje ze Pan Menadżer P:) ujrzy ten wpis i zastanowi się nad swoimi nieudolnymi rządami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Przychodnia Kielno Bojano

Miałam dokładnie to samo z rejestracją córki. Zablokował ją po tym jak weszłam z goraczkujacym i duszącym się dzieckiem do lekarza bez rejestracji i to bez jego zgody bo oczywiście nie było miejsc. Za niego się nikt nie bierze dlatego robi co chce
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Przychodnia Kielno Bojano

Nic sie nie zmieni bo gosc jest mezem dr kierownik przychodni. Ten facet to porazka...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0