Przychodnia Przymorze

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Witam, niedawno przeprowadziłam się na Przymorze i chcę zapisać moje roczne dziecko do przychodni. Jaką przychodnię i jakiego pediatrę polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pediatra jest w Domu Medycznym Kołobrzeska. Ja chodze z dzieckiem do dr. Węgrzyk i jestesmy zadowoleni. Doktor kompetentna, potrafi sluchac, ma duza wiedze medyczna, jest lekarzem z duzym stazem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam dr Wiśniewska.dobre odejście do dzieci.sama chodzę do niej z moim 5 listkiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę ze moja odpowiedź na temat doktor białnickiej został usunięty. .. ciekawe dlaczego.

Witam,
zgodnie z regulaminem wpisy obraźliwe mogące zostać uznane za naruszenie dóbr osobistych są blokowane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie obraziłam nikogo.

ta kobieta jest juz zmeczona zyciem i sie wypaliła. powinna isc na emeryturę o której pierdzieli od roku ale jakos sie wybrac nie moze. nie polecam jej
przepisalam dziecko do innego lekarza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przychodnia Przymorze

Polecam Dr.Szabunio bardzo jestesmy z niej zadowoleni,odradzam Dr.Bialynicka.

Tez tą Dr odradzam. Dr pielaszkiewicz i wisniewska mogę polecić z czystym sumieniem

A ja.nie polecam szbunio bo wysmiala mnie ze przyszedlem na kontrole z dzieckiem ktore wymiotowalo wieczorem

Moje dziecko ponad 8 lat było pacjentem Dr. Szabunio. Była ok. Jednak przenieśliśmy całą rodzinę z przychodni NCM ze względu na brak możliwości dodzwonienia się żeby zarejestrować chore dziecko. Dorośli dla odmiany - opóźnienia 1-1,5 godz. to norma.

Teraz wszyscy jesteśmy w małej przychodni, bez tłumów ludzi, bez opóźnień większych niż 10 minut :)

Inne tematy z forum

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...