Przychodnia Studencka Wrzeszcz - czy nadal działa?

Temat dostępny też na forum: Wrzeszcz Górny
Czytałam kilka artykułów, że Przychodnia Studencka, ta która mieści sie niedaleko Politechniki, została przejęta przez UCK (cokolwiek to jest). Niby przejęcie to mialo miejsce we wrześniu 2012. Byłam tam u ginekologa w grudniu i wszystko wyglądało jak dawniej. Dziś nie mogłam się tam dodzwonić. Próbowałam dosłownie z 50 razy od samego rana. Wiem, że kobiety pracujące tam w rejestracji mają wylane na pacjentów, ale aż takiej ignorancji z ich strony jeszcze nie doświadczyłam. A może przychodnia już przestała działać? I nie było tam nikogo, kto mógłby odebrać telefon? Wiecie coś na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przychodnia Studencka Wrzeszcz - czy nadal działa?

na pewno dziala nadal przychodnia ogolna (lekarze pierwszego kontaktu). Moze faktycznie ginekologia juz nie?

myślę, że działa, bo co kilka prób połączeń jest komunikat "wybrany numer jest zajęty". Te cholerne baby po prostu podnoszą co dwudziesty dzwoniący telefon...

Co jest z tą przychodnią?!!! Zarejestrowanie się telefoniczne jest niemożliwe! Nikt nie odbiera!!!

one kiedyś po prostu odłączały telefon - żeby nie słyszeć dzwoniących.

Po prostu musisz tam pójść, żeby się zarejestrować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponuję to zgłosić do NFZ, jakiś czas temu były skargi na którąś przychodnie i wtedy interweniowali. Czas z tym skończyć, to nie są święte krowy. Gdybym ja w pracy nie robiła tego, co należy do moich obowiązków to by mi szybko podziękowano.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Telefony szybko odbierają, miło przyjmują, serdecznie witają:
http://www.PrzychodniaStudencka.pl albo StudentMed.pl
Od kiedy do nich przypadkiem trafiłem temperaturą 39 stopni, zawsze będę polecać.
Mają kilka placówek i traktuję Cię godnie. ZA DARMO!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba nie o tej przychodni mówimy ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Twoj wpis jest na pewno nie na temat. Poprzedni jakos wpasowuje sie...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

przychodnia działa, byłam 2 tygodnie temu u ginekologa, poradnia K ma teraz remont i jest przeniesiona na parter, byłam po długiej nieobecności i za to bardzo kompetentnego i miłego ginekologa zatrudnili, jak na prywatnej wizycie - dr Chmyłko, nie to co kiedyś wiecznie nadąsany Sznurkowski. Ale co do reszty poradni w tej przychodni nie mam pojęcia

gosia -chyba czymś podpadłaś sznurkowskiemu ;D ja kiedys chadzałam do niego (regulartnie - ciaża) i był bardzo miły i uśmiechnięty..takze nie wiem... może zły dzień...

Inne tematy z forum

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (41 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

Endometrioza (43 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (153 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...