Wielkie rozczarowanie ! (1) Na wizytę czekałem tydzień. W umówionym terminie otrzymałem informację... Adam Po koronarografii -oddział kardiologii (1) W nawiązaniu do opinii z dn.12.11.2008. chciałbym wyrazić wysokie uznanie za... J.Z. O dr.W (1) 2 mieś czekałam na wizytę ginekologiczną na NFZ!Gdy powiedziałam lekarce że... Zszokowana
Konsultacja z kwalifikacją do koronografii - oddział kardiologii (1) Pierwsze wrażenie jakie obiekt robi w znaczeniu ogólnym jest pozytywne. O... Jan Zakrzewski Niewłaściwa komunikacja (1) Witam, Bardzo zależało mi dostać sie do gastroenterologa (prywatnie), a... BZ Sobota... (1) ...i sytuacja wydawałoby się beznadziejna. Swiss Med stanął na wysokości... SM Po operacji pęcherzyka żółciowego (1) Oceniam bardzo wysoko profesjonalizm lekarza, który wykonywał moją operację.... Anna Klepczyńska Beznadzieja (1) Do Siwssmedu nie można się dodzwonić. By połaczyć się z rejestracją trzeba... Anna jeszcze sie taki nie urodził... (1) Miałem przyjemność rozmawiać z Panią kierownik nie raz i nie dwa nigdy nie... pacjent dlaczego?? (1) interesuje mnie w jaki sposob swissmed otrzymal ceryfikat jakosci iso i inne... pacjentka Pytanie... (1) Zapytanie..Ile kosztuje w Swiss"medzie operacja kregoslupa.Chodzi o... nataly69 Gdzie ten profesjonalizm (1) Swissmed już od dawna schodzi na psy. Lekarze dobrzy odchodzą, panie w... Weronika Nie mozna się do nich dodzwonić (1) Od paru dni dzwonię i dzwonię! Tam chyba nikt nie pracuje w rejestracji!... K.D tragedia (1) gastrolog prywatnie poswiecil mi 3 minuty, wypisal recepte i zegnam, zadnych... beata Trzecia wizyta (1) Mam wynik badania angio TK. Wizyta u lekarza specjalisty punktualnie o... Wiesław Szejerka Druga wizyta (1) Umówione badanie angioTK na 10:00. Godzina 10:10 już leżałem w urządzeniu.... Wiesław Szejerka Na zdrowiu nie ma co oszczedzac!!! :) (1) Ja mam dobre zdanie na temat lekarzy jak i leczenia w tym szpitalu. Lekarze... Asia Nigdy więcej Tomografii Komputerowej w Swissmedzie!!!!!! (1) Byłam na Tomografii Komputerowej w Swissmedzie, skierowanie dostałam od... Ola